2777
2789
مطمئن باش کندلا دردش بیشتره...چون دایود کولینگ قوی داره...ولی کندلا جوابدهیش بیشتر از دایوده...اگ شک ...

میدونی اخه سری شخصی نداره فقط موقع بیکینی سلفون پیچید نمیدونم کارش درست بود یان 

دایود میگن فقط واسه پوست سفید جواب نمیده 

من جای تو بودم نمیرفتم دیگه. برو پیگیری کن ببین کجا کندلا دارن.کندلا برای هر کسی سری جداگانه داره.ه ...

مرسی از راهنماییت😍

حقیقتا میترسم مریضی بگیرم سلفون نپیچید حالم بد شد 

شاید یکی مریضی پوستی داشته باشه یا تیغ زده باشه جاییش خونی باشه منم جاییم زخم باشه ادم هپاتیت ایدزی میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی اخه سری شخصی نداره فقط موقع بیکینی سلفون پیچید نمیدونم کارش درست بود یان  دایود میگن فق ...

کلا باید سلفون بپیچه از اول تا اخر...حالا واس من سلفونو ۲ ۳ بار عوض میکرد وقتی نقاط مختلفو میزد

کلا باید سلفون بپیچه از اول تا اخر...حالا واس من سلفونو ۲ ۳ بار عوض میکرد وقتی نقاط مختلفو میزد

این فقط یه بار زد خاک تو سرش حالم بهم خورد بهداشتی نبودن سرمم کلاس گذاشتن گفتن دستگاه تیتانیوم هست 

چون پول دایود الکس  واسشون کمتره

مرسی از راهنماییت😍 حقیقتا میترسم مریضی بگیرم سلفون نپیچید حالم بد شد  شاید یکی مریضی پوستی د ...

اره دیگه.مریض هم نشی کلا چندشه.فکر کن بیاد بزنه زیر بغل یکی دیگه بعد بیاد بزنه به مچ دست تو.حال ادم بد میشه 

من امروز با دایود رفتم روش و سلفون پیچید قبلا دوماه رفتم همونجا خانمه دستشو تند تندمیچرخوند درد نداشت این سری دستشو کند تکون میداد احساس سوختگی داشتم خیلی بد بود ولی این بار با دقت بیشتری انجام داد نمیدونم جواب میده یا نه ولی من اون دوماه که رفتم و دیگه نرفتم باعث شد موها بیشتر شد زخیم تر و رشدشون سریع تر 

من امروز با دایود رفتم روش و سلفون پیچید قبلا دوماه رفتم همونجا خانمه دستشو تند تندمیچرخوند درد نداش ...

نه من از اولشم میرفتم‌نگه می‌داشت حس درد داشتم 

منم‌امروز رفتم بعد الان رفتم دسشویی حواسم‌نبود خودمو شستم مشکلی پیش میادد؟

واسه تو از اول تا آخر سلفون پیچید؟واسه من فقط بیکینی رو زد 

هزینش جقدر شد؟من فول رفتم 

واسه منم جلسه دومم بود حس میکنم زیاد اثر نداشت درمیاد همش ریزش نداره 

من به این گقتم سری میزنی سلوفون پیچید اوتم فقط واسه بیکینی بعد دراوردش 

وای اصلا بهداشتی نبوده پس نرو

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
اصلا دایود نباید میرفتی واسه گندمی ها و سبزه هاست همون بوده لک شده  من خودمم دیگه کندلا میرم&n ...

اره نباید میرفتم.خییییلی سال پیش واقعا انقدر اطلاعات نبود.بعدها فهمیدم مناسب پوست من نبوده.