2777
2789

فوت کرده....خواب دیدم چند تا ماهی قرمز توی تنگ برام آورد....گفت اینا رو آوردم برای عید دیگه نرو بازار،،خودم برات آوردم....هی می گفتم مادر جون مگه می دونی عید نزدیکه می گفت آره می دونم و از این جا به بعد از خواب پریدم.😞😞

یعنی ما رو می بینه؟؟

تعبیر ماهی قرمز یا مرده به آدم چیزی بده چیه؟؟

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا توی خواب اگه مرده چیزی به آدم بده خوبه 

ولی اگه چیزی ازت بگیره بده

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
کلا توی خواب اگه مرده چیزی به آدم بده خوبه  ولی اگه چیزی ازت بگیره بده

خب پس خداروشکر،،از من چیزی نگرفت.

تعبیرش خوبه عزیزم فردا پنجشنبه است شماهم براش هدیه بفرست  در حد توانت مثلا نماز بخون صلوات بفرست قرآن ختم کن  خرما یا حلوا یا شکلات پخش کن به نیتشون صدقه بده یا روزه بگیر .یاهر کار خیر دیگه

.
تعبیرش خوبه عزیزم فردا پنجشنبه است شماهم براش هدیه بفرست  در حد توانت مثلا نماز بخون صلوات بفرس ...

خداروشکر....ممنون عزیزم....آره حتماً براش خیرات میدم و نماز می خونم به نیتش.

خداروشکر....ممنون عزیزم....آره حتماً براش خیرات میدم و نماز می خونم به نیتش.

خواهش میکنم، خوابو هر جور تعبیر کنی تعبیر میشه پس همیشه تعبیر خواب هاتونو خوب بدونین..کار خوبی میکنید التماس دعا

.