2777
2789
عنوان

دروغ نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
همونه که شوهرش گردنبند ۹۰میلیونی خریده بود و ایشون ناراحت بود ؟

تازه ولنتاین عقد کرده بود اونجا هم یه گردنبند دیگه هدیه گرفته بود به عنوان کادو ولنتاین😐😐😐

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

این که خوبه 

یه کاربر الان داشتیم می‌گفت ۹۵ملیون شوهرش براش طلا خریده خیلی کمه 

یکی بود می‌گفت ۳۰ملبار ارث بهش رسیده 

یکی دیگه هم بود گفت ۶۵تومپ برا لباس عید و طلا گرفتم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ممنوعه در مورد کاربران تاپیک بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بدتر از،اینا که خیالپردازی هاشونو اینجا زندگی میکنن کسایی ان که باور میکنن و بعدش پیگیری

منم واسه همین تاپیک زدم...چون یادمه یه بنده خدایی تاپیک زدا بود که وقتی میام‌نی نی سایت می بینم همه اوضاعشون چقدر خوبه و من داغونم افسردگی میگیرم...گفتم شاید اون ببینه و ببینه خیلیاش الکیه

مهم نیست الان بخاطر تاپیک درباره کاربرا تعلیق شم یا هرچی...خواستم فقط ب اونایی که همه چیو باور میکنن ووحال خودشون بد میشه بگم ن بابا همه چیز اونجوری ک می بینید نیست والسلام

چرا تگ؟ این دروغ گو هست تاپیک قبلیش هم ترکید 

سلام

در هر صورت تاپیک زدن پشت بقیه ممنوعه.

کار درستی نیست. ممکنه خودم هم گاهی این اشتباه رو کنم اما کار درستی نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بعضیا چقد کمبود و عقده دارن که حتی اینجام دروغ میگن!جایی که هیچکس نمیشناستشون که براش کلاس بزاره یا ...

دقیقا...من خودم اینطوریم که میگم خب اینجا کسی منو نمیشناسه و میتونم راحت خودم باشم و اگ‌مشکلی هست بیان کنم ن اینکه...

اره خب ولی اون کاربر رو تگ کردید الان میاد دعوا میشه 

حذفش کردم.👌