2777
2789

امسال دوبارحانله شدم هر دوبار ایست قلبی کرد کورتاژ شدم.واقعا از نظر روحی و جسمی داغونم.میشه اونایی که تجربه مشابه دارن بگن پیش کدوم دکتر رفتن که خوب بوده و بچشون مونده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی خارج رحم سقط کردم رفتم تحت نظر نسرین بهلول باردار شدم خداروشکر سالم موند چندوقت پیش ی سقط بخاطر ایست قلبی داشتم پیگیری نکردم دلیلشو ولی در کل نسرین بهلول فوق العادس .. دستشم خیییلییییی سبکه

من ی خارج رحم سقط کردم رفتم تحت نظر نسرین بهلول باردار شدم خداروشکر سالم موند چندوقت پیش ی سقط بخاطر ...

آخه میدونی مال من نه پوچه نه هیچی همه چیزش خوبه همین که قلبش تشکیل میشه هفته بعدش ایست میکنه.

من یه بار خرداد به بارم هفته پیش کورتاژ شدم جفت سقطام با درررررد فراوون داغون شدم.

منم عذاب اور بود سقطام اولیش با دارو بود جونم به لبم رسید ولی بازم کامل دفع نشد کورتاژ شدم دومی با دارو‌گیاهی بود اینم سخت بود ولی کورتاژ لازم نشد روحیم خرابه ولی امیدم به خداست شما خداذوشکر کن مشهدی من یک شهر کوچیک بدون امکانات ودکتر خوب

فشار خونت بالا نبود؟ 

ببین اولی که سقط شد به اصرار خودم از دکتر خواستم ارمایس بنویسه البته فقط ارمایش ژنتیک نوشت میدونی که سقط اولو معمولا پیگیری نمیکنن.مشکل انعقاد خون داشتم فقط که خب سر این دومی از اول امپول اناکسوپرین زدم ولی یهو خونریزی پیدا کردم رفتم سونو هماتوم وسیع داشتم و بااینکه بستری شدم و استراحت بودم ولی سقط شد.

آخه میدونی مال من نه پوچه نه هیچی همه چیزش خوبه همین که قلبش تشکیل میشه هفته بعدش ایست میکنه.

میگن بخاطر مشکلات ژنتیکی .. منم  این یکی اخری ک سقط شد صدا قلبشو تو ۶ هفته شنیدم تا اینکه افتادم ب خونریزی باید ۱۱ هفته میبودم ولی رفتم سونو گفت ۷ هفته قلب بچت واستاده... لعنتتتتتتت ب من کاش ۶ هفته نمیرفتم سونو و حداقل صدا قلبشو نمیشنیدم ک اونقد هوایی نشم .