2777
2789

تاپیک اخرم منم بزن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سلام

۲ تا نکته ی خیلی مهم در مورد گزارش الکی زدن که شاید خیلی ها ندونن:

1️⃣ اگر استارتری درخواست گزارش کرد این گزارش زدن الکی می تونه باعث تعلیق کاربری هم شما و هم آن استارتر بشه❗️

2️⃣ اگر تاپیکی الکی گزارش بشه حتی به درخواست استارتر باعث میشه هم تاپیک های شما و هم تاپیک های استارتر که تا الان حذف کردین به طور خودکار بعد تعلیق هر ۲ نفر شما فعال بشن و برگردن❗️❗️❗️

تاپیک های نی نی یار در مورد گزارش الکی زدن:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7943910/کاربرانی-که-الکی-گزارش-میزنن-توجه-کنن
🍒🍒🍒
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6805991/کاربران-محترم-سایت-تشریف-بیارین
🍊🍊🍊
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7124623/کاربران-محترم-سایت-تشریف-بیارین-خیلی-خیلی-مهمه?page=1

‍🍑🍑🍑

📛📛📛 گزارش الکی = ۳ هفته تعلیقی 📛📛📛

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تاپیک زده هر کی هرکیو الکی گزارش بزنه تعلیق میشه..لینک تاپیکتو نی نی یار 1بفرست

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

الان niniyar_5 رو توی تاپیک قبلی تون تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خو تعلیق شد الان این بدبخت بهم پیام داده داره خودشو می‌کشه 

استارتر تعلیق شد؟

از کجا می دونین؟

استارتر دوست صمیمیمه داخل تلگرام پیام داد میگه اخطار مشکی گرفته  

تا جایی که خبر داشتم برای این موردها اخطار نارنجی ۲۱ روز میدن.

اخطار مشکی یعنی تعلیق دائم ❗️❗️

خیلی سنگینه.

استارتر دوست صمیمیمه داخل تلگرام پیام داد میگه اخطار مشکی گرفته 

شاید به خاطر محتوای تاپیکشون هست.

و گرنه به خاطر درخواست گزارش این اخطار رو نمیدن.

درضمن میشه بگی تک کردن چه شکلیه 

برای تگ نی نی یارها کلا باید کیبورد (صفحه کلید) شما انگلیسی باشه.

از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ اسم نی نی یارها عوض شد.

🤩 niniyar_1 🤩

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

سوم⬅️ _ (آندرلاین) خط فاصله بزرگه

چهارم⬅️ 1

😊 niniyar_2 😊

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 2

😍 niniyar_3 😍

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 3

🥰 niniyar_5 🥰

اول⬅️ @

دوم⬅️ niniyar

چهارم⬅️ 5

✅️✅️✅️ هر وقت اسم رو توی لیست دیدین بزنین رویش تا آبی بشه.

تا جایی که خبر داشتم برای این موردها اخطار نارنجی ۲۱ روز میدن. اخطار مشکی یعنی تعلیق دائم ❗️❗️ ...

الان چی میشه☹️

بعد یه موضوع دیگه الان اسی می‌تونه وارد اکانتش بشه؟ 

مگه قبلا وقتی تعلیق می‌شدی اینجور نبود که کامل نمیشد وارد شد

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡