2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی دارن بیان

146 بازدید | 9 پست

بچه ها راهنماییم کنید چیکار کنم خودتونم تجربه هاتون رو بگید:)

ی مدت کوتاهیه اینجوری شدم که

فقط با آهنگ حالم خوبه با آهنگ غمگین 

حس میکنم همه میخوان منو زمین بزنن حتی به مامان بابام که تو ی موضوع(هرموضوعی)میخوان کمکم کنن اعتماد ندارم به حرفاشون حالا بنده خدا ها کاریم ندارن مامان بابام خیلی خوبن ولی همش میگم همه میخوان منو زمین بزنن به هیچکس اعتماد ندارم حتی به مامان بابام

ی حالت اعتیاد دارم به آهنگ های غمگین که اگه گوش ندم گریم میگیره 

ی شخصیت ضد اجتماع که از بیرون رفتن بدم میاد حالم به هم میخوره ی نفر غریبه منو ببینه . هول میشم دستو پامو گم میکنم فقط میخوام به هر قیمتی از اون مکان دورشم.

ی حسی که انگار اونی که بنده خدا اصلا منو نمیشناسه حس میکنم داره تو دلش فش بم میده یا میخواد منو زمین بزنه 

همش میخوابم غذا اینا نمیخورم زیاد از خوردن بدم میاد حالت تهوع میگیرم 

حرف نمیزنم حوصله ندارم حرف بزنم حالشا ندارم تا جایی که میشه با اشاره حرف میزنم 

احساس زشتی دارم 

دیگه به خودم نمیرسم حوصله ندارم

اگه ی نفر بهم بگه اسمشو با اینکه طرفو خیلی وقته میشناسم میگم دروغ میگی اسمت این نیست 

حرف هیچکسو قبول ندارم همه دروغ میگن

و....

بچه ها اینا یعنی افسردگی دیگه؟:)

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

اره چند سالته

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما باید از مشاور کمک بگیری.

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.
۱۵

سلام ممکنه به خاطر شرایط سایتونگ باشه ولی یه روانشناس خوب پیدا کنین و هر موضعی دارین به اون بگین چون همه اینجا روانشناس نیستن مثل من ممکنه یه وقت بد راهنماییتون کنن

تقریبا اره ولی بره تشخیص افسردگی ما نمیتونیم نظری بدیم برو پیش روانشناس و بعد اون اگه روانشناس تشخیص داد برو روانپزشک قرص مصرف کن البته بستگی داره افسردگیت درچه حد حاد باشه من حاد بودم و نیاز به قرص داشتم حتما تو اگه تازه شروع شده افسردگیت احتمالا روانشناس میتونه به تنهایی مشکلتو حل کنه 

من ۶ ۷ ساله علائم خیلی بیشترازینو شدید تر دارم حتی بعضی وقتا حالت جنون بهم دست میده میرم همون لحظه خودمو بکشم من دیر رفتم خیلی دیر رفتم پیش روانشناس تو اشتباه منو نکن زودتر خودتو درمان کن تا مثل من عذاب نکشی

والا یکم اره افسردگی ولی یکمش عین حالت دیوانگیه جنون 

اخه یعنی چی وقتی کسی اسمشو میگه میگی این نیست یا اینکه توهم اینو داری همه میخوان بزننت زمین انگار ک به همه چی مشکوکی

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم