2777
2789
عنوان

اوناییک ک لیزر رفتن یدقیقه بیاین

169 بازدید | 15 پست

از کجا میشه فهمید دستگاهی ک قرار باهاش لیزر انجام بدن بروز هس یا ن،اگ بپرسم از دکتره جواب میده ینی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بپرس الان پلاتینیوم جدیده

اها ینی بروز بودنش ب اسم دستگاهه؟بمن گفتن کندلا خوبه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

خب دیگه مثلا میگه الکساندر ۲۰۲۱ یعنی مال سال ۲۰۲۱عه

اها اینجوری

ازشون بپرس  و دستگاهایی که شاتی هستن اگه نور قرمز دارد قدیمی ان جدیداش نور سبز داره

مرسی گلم

باید بجای مطمئن بری ک مثلا اشتباهات رفته باشند جواب گرفته باشن

من اجیم یجا رف خیلی خوبه ولی دوره کلی هزینه راهو اینا باس بدم گفتم ینی همین دوروبرا یکیو پیدا کنم

من اجیم یجا رف خیلی خوبه ولی دوره کلی هزینه راهو اینا باس بدم

آخه خیلی ریسکش بالاست پیش غریبه بری 

مثلا جایی من میرم موقع مواد زدن اگه رولی باشی میگه چشماتو باز کن ، نه اینکه ژلشو از تو سطل بیاره، وقتی میری اونجا فقط خودتی و اپراتور لیزرت،تموم وسایل رو جلوی خودت از تو بسته بندی درمیاره حتی دستمال جدید برات میاره

اها ینی بروز بودنش ب اسم دستگاهه؟بمن گفتن کندلا خوبه

تو نت سرچ کن 

ببین جدیدترین چیه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه