2777
2789
عنوان

چرا یسری از مردا میرن سمت زن دوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 55 پست
درست میشه

میدونی خیلی حرص داره ۱۵ سال واسه ساختن یه زندگی تلاش کنی با همه کم و کاستیش کنار بیای بعد یه خونه خراب کن از راه برسه زندگیتو داغون کنه بعد رو خرابه هاش واسه خودش کاخ بسازه و خوشبخت زندگی کنه 😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت دلیل اصلی اینه همچین کاری کرد چی بود؟ از خودش پرسیدی؟

هر وقت میپرسم لال میشه جوابی نداره بده 

بعضی وقتام کلا منکر قضیه میشه با اینکه سند عقدشونو بهش نشون دادم

زن دوم ک خیلی کمه من اصلا نمیبینم اطرافم ،خیانتم تو مجازی و نی نی سایت خیلی میخونم متاسفانه 

انگار قانون ثابتی نداره ،یکی میگه از بیذاتی،یکی‌میگه ممبود محبت،یکی میگه سردی همسر و...

هرچی ک هست دلیلش وحشتناک و وقیحانه ست

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

خودت چی فکر میکنی

اصلا نمیدونم 

کاش یه مشکلی داشتیم یه ایرادی داشتم 

اونوقت اینقدر حرص نمیخوردم

چون هم جنسای خودمون از شیطان پست ترن،تا وقتی زنی اجازه نده هیچ مردی نمیتونه بهش دست درازی کنه چه برسه ارتباط بگیره و ازدواج کنه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

چون نود درصد زن های این منطقه هیچی در مورد روان مرد نمیدونن و با دیدگاه های غلطی بار میان

نمیدونن که باید عین یه ملکه باشن تا همیشه اون مرد ذهنش پیش همون زن بمونه و براش خواستنی باشه

به جاش عین یه کنیز که وظیفه اش خدمت کردن هست رفتار میکنن و خیال میکنن اینجوری درسته

در حالی که واقعیت اینه، روان مرد میخواد که بيشتر از زن تلاش کنه و خدمت کننده باشه

و اون زن براش عین یه گنج باشه