2777
2789
عنوان

مادی گرام🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 40 پست
تا الان هر کسی به من پیشنهاد داده از نظر مالی از ما پایین تر بودن ولی کلا نمیدونم جرا حس میکنم کار ...

ببین معیارت رو یچیزی قرار بده مثلا ماشین رو حتما باید داشته باشه 

یا سطح خانوادش هم سطح خودتون باشه حداقل

اما چیزی که مهمه اینه که برات خرج کنه

یچیزیم بگم اگه پسری تو سن خودت بدون کمک گرفتن از خانواده کلی چیز به دست اورده باشه لزوما خوب نیست این یعنی برای خریدن اون چیزای گرون از خیلی تفریحات، لباس و شکم خودش زده یا اونا رو از خونه ی بابا استفاده کرده. این یعنی پسره خسیسه و دستش نمیره برای خودش چیزی بخره که "سرمایه" نشه

من دوتا دوست. پسر داشتم تو زندگیم

اولی ماشین داشت ۲۰۶ هر بار میرفتیم بیرون منو میبرد پارک میگردوند. حتی نزدیک بقالی هم نمیشد که خودم‌برای خودم ی تی تاپی چیزی بگیرم یعنی اسید. بعد از صبح تا شب هم بیرون بودیما شکمم قار و قور میکرد رومم نمیشد چیزی بگم ولی اینقدر خسیس بود که اون موقع با اینکه همه چی ارزونتر بود نمیخواست بره ی بقالی برای خودش حداقل ی چیزی‌بگیره😂😂

بعد دوست پسر بعدیم پراید داشت ولی هربار که‌بیرون میرفتیم منو میبرد کافه یا رستوران و خودش حساب میکرد(اون موقع دانش اموز بودم هیچ منبع درامدی هم نداشتم) و بدش میومد تعارف بزنم

معیارت خسیس نبودنشون باشه نه مدل ماشینشون

ولی از همه ی معیارات هم نزن مثلا بگو ماشینو باید داشته باشه حالا مدلش رو کاری نداشته باش(دیگه اونم نیسان آبی یا اون پراید وانتا نباشه دیگه، ماشینای معمولی)

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به کم قانع نیستم وخدا روشکر برام میرسه . مگه آدم چقدر زنده هست که بخواد با فقر زندگی کنه .

ببین عزیز غرایز ورابطه جنسی سر یکسال دیگه بی اهمیت میشه ولی چیزی که هر وز تازگی داره پوله تورو خوسحال میکنه وهیچوقت کسل کننده نمیشه .

ا

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
ببین معیارت رو یچیزی قرار بده مثلا ماشین رو حتما باید داشته باشه  یا سطح خانوادش هم سطح خودتون ...

درستهه مرسی از اینکه تجربه هاتو در اختیارم قرار دادی😍😍🧡

من به کم قانع نیستم وخدا روشکر برام میرسه . مگه آدم چقدر زنده هست که بخواد با فقر زندگی کنه . ببین ...

اره درستهه ولی اگه یه نفر تورو دوست داشته باشه

و تو صرفا به خاطر وضعیت مالیشمثلا ماشین پراید بخوای ردش کنی یکم نامردی نمیشه؟

[QUOTE=330055959]اره درستهه ولی اگه یه نفر تورو دوست داشته باشه و تو صرفا به خاطر وضعیت مالیشمثلا ماشین پراید بخوای ...[/QU

عزیز درک نمیکنم چون من این آدما رو نمی تونستم دوست داشته باشم . اگه طرف دوست داشت برام مهم نبود منم باید ازش خوشم میومد که خوش نمی اومد😁

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
یعنی مثلا یه پسر با مثلا ماشین پراید یا پارس دسته دو پیشنهاد بده دلم راضی نیست😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ...

بعد خدتون لکسوس سوارید دیگ؟ 

خب اگر اینطوره نه اصلا