2777
2789
عنوان

مادی گرام🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 40 پست
خب هر کسی یک معیاری داره دیگه شما هم وضع مالی خوب معیارته اینکه اشکالی نداره

چرا دوست ندارم اینجوری باشم که وضع مالی اینقدر زیاد برام‌مهم باشه که مثلا اگه ماشین و خونش در حد متوسط نبود اوکی ندم

یا اگه دانشجو بود صرفا وارد رابطه نشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من دوست ندارم واقعا اینقدر پول طرف برام مهم باشه دوست دارم این ذهنیت داشته باشم که طرف اخلاق و چ ...

ن من اتفاقا راضی هستم از این ک پول برام مهمه 

پول برام مهمه ولی دیگ ن ب هر قیمتی ک مثلا اخلاق نداشته باشه یا اصالت ولی برام پول هم مهمه 

پول و در کنار بقیه چیزا می‌خوام 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
ن من اتفاقا راضی هستم از این ک پول برام مهمه  پول برام مهمه ولی دیگ ن ب هر قیمتی ک مثلا اخلاق ...

اینو که همه میخوان😂

ولی خب یجورایی بنظرم درست نیست که بخای با توجه به وضعیت مالی طرف نبری باهاش تو رابطه

اینکع چیزی نیست پسرا هم معیارشون پول و شان اجتماعی دخترست

همیشه تو داستانا خوندم پسره عاشق دختر فقیر میشه و اینا ولی هیچوقت تو زندگی واقعی ندیدم

همشون یا با هم سطح ازدواج میکنن یا بالاتر درحالی که هزاران دختر سطح بالا دیدم که با پسرای پایین تر از خودشون ازدواج کردن. توی فامیل هم همینجور بود تمام پسرای دایی و خاله و عمو و عمه ها دنبال دختر "دکتر" میگشتن درحالی که فوق دیپلم به زور داشتن و ی ماشین هم نداشتن! میرفتن خواستگاریشون پر رو پرو!

الانم که معیار بیشتر پسرا شاغل بودن دخترست. چرا شما این جزو معیارات نباشه؟ البته اولویتت رو خسیس نبودنش قرار بده چون هزارتا مرد پولدار دیدم که با سطح پایینتر از خودشون ازدواج کردن و رس زنه رو کشیدن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اینو که همه میخوان😂 ولی خب یجورایی بنظرم درست نیست که بخای با توجه به وضعیت مالی طرف نبری باهاش تو ...

ن چرا درست نباشه ؟ 

تو معیار های خودت و داری مطابق باهاش رابطه رو با هر کس ک شرایطش و داره تشکیل میدی 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
اینکع چیزی نیست پسرا هم معیارشون پول و شان اجتماعی دخترست همیشه تو داستانا خوندم پسره عاشق دختر فقی ...

تا الان هر کسی به من پیشنهاد داده از نظر مالی از ما پایین تر بودن

ولی کلا نمیدونم جرا حس میکنم کار درستی نیست بخوای با توجه به وضعیت مالی پسره باهاش بری توی رابطه چون اونم طرفای سن تورو داره اونقدر نتونسته کار کنه تا اونجیزایی که مدنظرته رو داشته باشه