2777
2789
عنوان

کسی راهکار لاغری بلده بگه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
عزیزم من تو چهار روز یک کیلو کم کردم   قبلا باای روش فست ده کیلو کم کردم .

چند کیلویی؟؟؟من پارسال ۲۱کیلو کم کرده بودم ولی امسال متاسفانه بازم ۱۱کیلو چاق شدم دم عیدی،😢😥😓

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل بزنمش میاد؟

آره میاد 

تو همین نی نی سایتم خیلی ها نتبجه گرفتن مال چند یال پیش تاپیکش هست بخون سخته ولی می ارزه 

من خودم گرفتم تا الان روز چهارمه ۳کیلو کم کردم 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
چند کیلویی؟؟؟من پارسال ۲۱کیلو کم کرده بودم ولی امسال متاسفانه بازم ۱۱کیلو چاق شدم دم عیدی،😢😥😓

من الا ۶۳ ولی کم کردم یکی دو کیلو 

مخام بشم ۵۳ 

قبلا بد بارداری دقیقا ۶۳ بودم با فست شدم ۵۳ بد  ۴۸ 

🤣🤣 دیگ ۴سال خودم راحت گذاشتم بد ۴سال شدم ۶۳ باز 

گلم اصلا نمی ارزه که خودتو بدنتو پوستتو داغون کنی

😐

میدونم نمی ارزه من الان چی بپوشم برم عروسی؟!لباسام تنگ شدن این لباس جدیده ک خریدم ده تومن دادم جاش یبارم نپوشیدمش 

کاربری دونفر
من الا ۶۳ ولی کم کردم یکی دو کیلو  مخام بشم ۵۳  قبلا بد بارداری دقیقا ۶۳ بودم با فست ...

دستت راستت روسر من کاش من ۷۰بودم به اونم راضیم

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

[QUOTE=330050920]ایول چندتا تخم مرغ و سبب زمینی و سینه مرغ گلم ۳روز اول هرروز ۹تا تخم مرغ آپز با گوجه 

۳روز سیب زمینی هم بستگی به سیب زمینی داره بزرگ باسه ۳تا کوچک تر باشه بیشتر باشه باگوجه

۳روز سینه مرغم هرروز یه سینه مرغ با گوجه 

غیر از اینا هیچی نباید لخوری فقط آب 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
من الا ۶۳ ولی کم کردم یکی دو کیلو  مخام بشم ۵۳  قبلا بد بارداری دقیقا ۶۳ بودم با فست ...

منم55بودم بخاطر پر خوری عصبی که دست خودمم نبود و شاید باورت نشه باگریه میشنستم غذا میخوردم تا روانم آروم شه شدم65الا🤦🏻‍♀️

کاربری دونفر
😐 میدونم نمی ارزه من الان چی بپوشم برم عروسی؟!لباسام تنگ شدن این لباس جدیده ک خریدم ده تومن دادم ...

به نظرم یه لباس دیگه بخر اگه میتونی حالا نه خیلی گرون. راحت وقتتو بذار رو کالری شماری و سر فرصت اضافه وزنتون کم کن لباستم عروسی زیاده بعد که لاغر شدی بپوش

به نظرم یه لباس دیگه بخر اگه میتونی حالا نه خیلی گرون. راحت وقتتو بذار رو کالری شماری و سر فرصت اضاف ...

هعی اره دیگه مجبورم🥲دخترخالم میگه گن بگیر ببند اما خب خودم خوشم نمیاد آدم اذیت میشه باهاش

کاربری دونفر
هعی اره دیگه مجبورم🥲دخترخالم میگه گن بگیر ببند اما خب خودم خوشم نمیاد آدم اذیت میشه باهاش

دورت بگردم میدونم دوسداری تو عروسی عالی به نظر بیای ولی خودتو توی اولویت بذار قشنگم. انشاالله موفق باشی تو عروسی هم فوق العاده بشی. البته همیشه فوق العاده ای