2777
2789
عنوان

کسی راهکار لاغری بلده بگه؟!

943 بازدید | 49 پست

میدونم رژیم های فوری مضر هستند ولی من باید تا بیستو سوم که میشه دو هفته ی دیگه حداقل5کیلو کم کنم اگه بیشتر بشه ک چه بهتر کسی رژیم سریع سراغ داره یا راهکاری بلده بهم معرفی کنه؟!خواهش میکنم کمکم کنید

کاربری دونفر

رژیم فست وکالری شماری

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

رژیم ک سریع اشتباهه محض .. فقط فقط فستینگ ۱۶به ۸ فوق العادس من هروز فستینگ مبشم ۸شب ب بد هیچی نمخورم  تافردا یک ظهر .. 

و ورزشم کم میکنم 

و شیرینجات اصلا نمخورم نون برنج ب شدت کم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی براتون مهم نیست اگه مشکل کبدی پیدا کنید پوستتون ترک ترک و شل و افتاده بشه و خیلی مشکلات دیگه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
رژیم ک سریع اشتباهه محض .. فقط فقط فستینگ ۱۶به ۸ فوق العادس من هروز فستینگ مبشم ۸شب ب بد هیچی نمخورم ...

عزیز با فست ماهی چقد کم میکنی ؟؟خودشم تو ساعتی که فست نیستی میشه بر حسب کالری خورد

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

میشه بدونم چرا باید کم کنی؟

عروسی داریم لباس چند وقت پیش خریده بودم ولی بخاطر شرایطی که الان دارم استرسو فشار زیادی رومه پرخوری عصبی کردم الان لباسه رو پوشیدم بهم تنگ شده خیلی اعصابم خورده

کاربری دونفر
چ جوری رژیم لیلا اوتادی 

۹روزست 

۳روز اول تخم مرع آپز با گوجه 

۳روز دوم سیب زمینی آپز با گوجه

۳روز سوم سینه مرغ با گوجه 

خواهرم گرفت تو ۹رکز ۵کیلو کم کرده بود وبعدشم کالری شماری کرد هیچیشم برنگشت

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن