2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  چرا به یه مشاور رجوع نمی کنید؟ گاهی اون حرف زدن با روانشناس باعث میشه متوجه شین ک ...

نمیدونم اصلا نمیتونم راجبش صحبت کنم زیاد فقط از صبح که بیدار میشم توی مغزم دائما با خودم هی مرورش میکنم فکر میکردم بگذره درست میشه اما نه

این گروه از زنان به طرز شگفت انگیزی به همسر خود شک دارند.

به طور مداوم در جست وجوی نشانه ای از خیانت، هستند.

این زنان بدون مقدمه به دنبال مردشان راه می افتند و او را تعقیب می کنند.

زندگیتان را بکنید و شخصیت مستقل و قوی خودتان را داشته باشید. اعتماد به نفس بالا داشته باشید تا همیشه شاد بمانید

⁣⁣‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

اینجوری نبودم بعد از خیانت این حس  و رفتار ها شروع شد

بعدش دیگه چیزی ازش ندیدی ؟ 

اگ ندیدی خودتو اذیت نکن باور کن با شگاگ بودنت بیشتر سمتش. کشیده میده 

تو وقتی قبول کردی ک ببخشی پ باید گذشت داشته باشه تا رابطه موندگار با ارامشی داشته باشب 

بعدش دیگه چیزی ازش ندیدی ؟  اگ ندیدی خودتو اذیت نکن باور کن با شگاگ بودنت بیشتر سمتش. کشیده می ...

درد اینه که من نبخشیدمش فقط چاره ای نداشتم جز موندن همش تو فکرم چیکار کنم حال روزش مثل من شه 

درد اینه که من نبخشیدمش فقط چاره ای نداشتم جز موندن همش تو فکرم چیکار کنم حال روزش مثل من شه 

اصلا ب فکر انتقام نباش 

بهترین انتقام رشد پیشرفت خودته شک نکن 

ب خودت برس برا خودت خرج کن اگ بازم خیانت دیدی ب نظرم موندن هم حتی ب اجباز دیگه فایده نداره چون قطعا تو ذاتشه

اینجوری نبودم بعد از خیانت این حس  و رفتار ها شروع شد

عزیزم خب استارت این افکار از این اتفاق بوده وقتی شما بخشیدی یعنی فرصت دوباره دادین سعی کنین ورزش کنین یوگا کار کنین ،تایم کمتری داشته باشین برای اینجور فکرها 

گذشت کردین اگر زوم کنین خوب نیست 

ان شاء الله هم دیگه تکرار نشه