2777
2789
عنوان

امشب...

339 بازدید | 13 پست

امشب تولد عمه ی دوستمه قرار منو با خانوادش آشنا کنه دیدار اولمه با خانوادش البته من صد جور بهونه اوردم که نرم و..چون فکر میکردم زوده برا آشنایی با خانوادش و معرفی من به اونا اما مامانم گفت برم و منم قبول کردم تا ساعت ۵باید اماده شم نمیدونم لباس چی بپوشم چی کار کنم چطوری میکاپ کنم  شما برا جلسه اشنایی با خانواده دوست یا نامزدتون چی پوشیده بودید؟ یا به نظرتون چه رنگی اوکیه؟ 

بعد به نظرتون کادو چی بگیرم برا عمش؟ 

یه سوال دیگه هم که ذهنمو در گیر کرده اینکه به نظرتون من اونجا باید چطور برخورد کنم؟ چطور رفتار کنم بهتره  صمیمی باشم یا نه ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید 🙏❤

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

به نظرم زیاد صمیمی نشو بزار تو کفت باشن میگیری که چی میگم هر چقدر کمتر به ادما رو بدی احترامات بیشتر سر جاشون میمونن دوری و دوستی به قول معروف

برا میکاپت نچرال باش سایه دودی یا قهوه ای به میزان کم میتونی کنار چشت بزنی قشنگ میکنه تینتم به لبات بزن اگر داری 

راجب سوالای دیگت نظری ندارم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین جلسه آشناییه،و این دوستت تو براش جدی هستی که داره میبرت تو خانوادش،قدرش و بدون ،در مورد سوالاتت، محترم و صمیمی باش ،زیاد شوخی نکن،سنگین و پوشیده لباس بپوش و آرایش کن،زیاد نچسب به دوستت و تماس فیزیکی نداشته باش باهاش ،اینا همش به مادرش گزارش میشه،کادوام از خودش بپرس چی بخرم اگه پول داری به مقدار بیشتر از اون چیزی که میگه بگیر،در کل سر سنگین باش،ایشالله خوش بگذره و برات خیر باشه 

چند سالتونه

۲۷سالمه گلم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
ببین جلسه آشناییه،و این دوستت تو براش جدی هستی که داره میبرت تو خانوادش،قدرش و بدون ،در مورد سوالاتت ...

مرسی عزیزم 

لباس شیک رنگ روشن بپوش آرایش ملایم همرنگ لباس لاک یادت نره بنظر ساکت باش و متین ولی یه لبخند رو لبت ...

ممنونم ماهک جان

اسی  سلام 😍منو یادته اون قدیم تاپیک دختر عموت بودم  زمون کنکورم بود کلی دلداریم دادی تو نا امیدی بودم  درسام اسی من دندون پزشکی قبول شدم میخواستم بیام بهت بگم گمت کرده بودم  الان اومدم نینی سایت دیدم اتفاقی تاپیک زدی حرفای اون موقعتو هیچ وقت یادم نمیره امیدواروم خوشبخت ترین باشیییی از ته دل مهربون دختر و همه ی زندگیت به چرخ خوشحالی بچرخه😘😘😘

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

به نظرم رنگ خنثی بپوش مثلا یه مانتو نسکافه ای یا کرم اگر نداری مشکی بپوش 

ارایشم به نظرم روزمره همونطور که هستی ارایش کن 

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

استارتر از نظرم نیازی به نظر سنجی راجب رفتار و نوعش نیست شما انعکاس وجود و کردار خودتو تو رفتارت میبینی !

و نکته راجب لباس عزیزم من میگم از دوستت بپرس تولدا و مهمونیاشون چطوریه شاید خودمونی و مختلط هستن شایدم رسمی و سنتی ببین ازش حتما بپرس یا اگر روت نمیشه یه شومیز یا کت بردار که اونجا یهو دیدی همه لباس عوض کردن با مانتو و پالتو  نشینی اونجا ابروت بره !فوقش اگر رسمی یا سنتی بودن لباس میمونه تو ساکت  

اگر قد کوتاهی داری کفش لژ دار بپوش اگر متوسطی که انتخاب کفش با خودته 

آرایشتم لایت باشه اگر مهارت کافی تو میکاپ نداری برو یه سالنی چیزی تا وقت هس بگو یه جلسه اشنایی دعوتم خودشون میکاپ مناسب انجام میدن

برا کادوی عمه ی دوست پسرتم به نظرم یه چیزی ببر که ماندگار باشه یا یه دسته گل ببر رسمی اگر سلیقشونو نمیدونی 

یک عدد دانشجوی پزشکی خسته از شدت درسا و غصه از دوری خانواده 😅❤
اسی  سلام 😍منو یادته اون قدیم تاپیک دختر عموت بودم  زمون کنکورم بود کلی دلداریم دادی تو ن ...

عزیزممممم😍خیلی خوشحال شدم درسا جان امیدوار بدرخشی خودت خوشقلب جانم 

یادته میگفتی من هیچ رشته ای قبول نمیشم آرزو میشه برا دانشگاه رفتن دیدی بهت گفتم یه روزی میخندی به این حرفت دیدی خاطره شد برات خستگیات؟ 

استارتر از نظرم نیازی به نظر سنجی راجب رفتار و نوعش نیست شما انعکاس وجود و کردار خودتو تو رفتارت میب ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات

سلام دوستم حیف که دیر تاپیکت رو دیدم اینو میگم همیشه بیاد داشته باش توی مراسمای این چنینی شیک وخانمانه لباس بپوش ودر عین متانت ووقار وسنگینی مهربان برخورد کن صمیمی نشو زیاد ولی خودتو هم  نگیریه لبخند ملیح عالیه قه قهه وخنده نداشته باش ، چون مطمینم این اقا خودش هم خیلی با وقار وسنگین،واز خانواده با فرهنگی  هست ،احترام بزار پارد شوخی ها ی خانوادگیشون نشو که روشون تو روت باز نشه و همیشه یه حیایی نسبت بهت داشته باشن ،،حالا که بسلامتی رفتی بیا بگوببینم چکار کردی عزیزم