2777
2789

من کم خونی شدید دارم،متاسفانه گوشت قرمز نمیخورم اصلا،نمیتونم 😐(از بچگی)🌹

فقط قرص باید بخورم تا جبران شه،قرص قوی و خوب بهم بگید

برای رفع کم خونی و فقر آهن🤍🍃🤪🫂

مرسی ای عشقا🙂🌿🍀🌹

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره ازمایش بدید و با پزشک مشورت کنید برای دارو🙏

فروس سولفات داد،جواب نمیده🙂🌿حس میکنم هنوزم علائم کم خونی رو به وضوح دارم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
منم شوهرم کمخونی داره  هرروز براش شربت شیره درست میکنم  جیگر براش درست میکنم اما طعم دار ...

متشکرم عزیزم🌹🍀🌻وای راست میگیا مغزیجات هم خیلی خوبه❤️🍫💋🤍شیره ی چی؟انگور و خرما؟

کپسول هموفر فارما دولوپمنت بهترینه ولی سخت گیر میاد اما عالیه  

تلاشمو میکنم پیداش کنم،مرسی🍃🍀🌹

کیسه خون هم وصل میکنن

چه جالب،یعنی برم بیمارستان که بهم خون بدن؟

متشکرم عزیزم🌹🍀🌻وای راست میگیا مغزیجات هم خیلی خوبه❤️🍫💋🤍شیره ی چی؟انگور و خرما؟

اره عزیزم شیره ی توت و انگور و خرمارو باهم قاطی کن ولی چون شیرینه بریز تو یه لیوان آب ولرم بخور خیلیییی عالیه شوهرم واقعا بهتر شده کمخونیش نسبت ب قبل 

مغزیجاتم مویز و انجیر خشک و پسته و بادوم و گردو رو هم میتونی اسیاب کنی بریزی داخل معجون هم اینکه خام بخوری

پسته خام ام خیلی بهتره تا بو داده

اره عزیزم شیره ی توت و انگور و خرمارو باهم قاطی کن ولی چون شیرینه بریز تو یه لیوان آب ولرم بخور خیلی ...

دستت دردنکنه،متشکرم🌱🙂😍🥰😄🌿🌹🍀حتما 

❤️❤️❤️

میتونید قبل از خوردن قرص ها و .... حاوی آهن ویتامین سی مصرف کنید که جذب آهن رو بیشتر میکنه

جالبه نمیدونستم ،لطف کردی گلم حتما🥰😍