2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم در حق خودت و بچه ظلم میکنی میدونی بچه ها که شیر مادر نمیخورن چقدر بدنشون ضعیف تر هست و بیشتر مریض میشن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

منم کلی از چت جی پی تی راهکار خشک شدن شیر گرفتم تا دو ماه تلاش کنم شیرم خشک بشه 

دیگ نمیخوام کسی بهم اویزون باشه بعد زایمانم انقدرررر که تو این 8 ماه بارداری عذاب کشیدم نابود و داغون شدم فقط بعدش میخوام ب خودم برسم حالم خوب شه بتونم مادری کنم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه به نظرم من شیر خودمو میدادم بچه از شیر مادر عشق دریافت میکنه زمان زود میگذره به عنوان مامانی که بچم پنج سالشه میگم بچه زود بزرگ میشه حیفه از نوزادی بچمون لذت نبریم تهش یکسال اوله که شیر میخوره همش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم کلی از چت جی پی تی راهکار خشک شدن شیر گرفتم تا دو ماه تلاش کنم شیرم خشک بشه دیگ نمیخوام کسی بهم ...

دقیقا منم از همون روز اول بیمارستان بهش شیر خشک میدم که اصلا نبینه و عادت نکنه وگرنه دیگه شیر خشک نمی خوره بعدم به بوی آدم عادت می کنند پیش کسی نمی مونه و نمی خوابه

بنظرم در حق خودت و بچه ظلم میکنی میدونی بچه ها که شیر مادر نمیخورن چقدر بدنشون ضعیف تر هست و بیشتر م ...

نه اینجوری نیست الان دختر داییم یر خشک خورد از همون اول از بچه های دیگ سالم تر و قوی تر و باهوش تر و همه چیشم جلو تره اتفاقا خیلی ویتامینا ک داره شیر مادر نداره مگر مادر تغذیه عالی داشته باشه مادری ک خودش بدن درست حسابی و سالم نداره چجوری شیرش کامله برا بچه فک کنم خاصیت شیر خشک بیشتره

من دخترم تا شش ماه شیر خودمو خورد اونم به بدبختی با یک سینه کوچیک و بزرگ دیگه گرفتمش بستمش به شیر خشک ولی پشیمون شدم که چرا شیر خودمو ادامه ندادم ببین هر دو سخته ولی زود میگذره الان من هر دم به دقیقه اب جوش میزارم اب ولرم درست میکنم شب نصفه شب پا میشم شیشه میشورم .. تو حداقل تا شش ماه بده بعدش شیر خشک بده 

شیر خودتو بدی از بیماری های سینه هم دور میشی

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
دقیقا منم از همون روز اول بیمارستان بهش شیر خشک میدم که اصلا نبینه و عادت نکنه وگرنه دیگه شیر خشک نم ...

بچه های من هردوتا شیر خشکی بودن. 

ولی جوری وابسته آن ب خودم، ک تا نباشم خابشون نمیبره. 

شبی ک برا زایمان بچه دومم بیمارستان بودم، شوهرم تا ساعت 3 بچه اولمون و تو خیابون دور زده بود، تا ک تو ماشین خابش برده بود.

فقط یه چیزی رو بگم 

اگه برای این شیر نمی دهید که درآینده بهتون وابسته نباشه اینو بدونید چه بچه هایی که شیر می‌خورند چه بچه هایی که شیرخشک می‌خورند آینده شون ورفتارشون واینکه مستقل تربیت شوند یا وابسته به خیلی چیزهای دیگر بستگی دارد واین بخش شیردادن درواقع کمترین سهم از آینده  را دارد

این شیردادن یه نیاز عاطفی روحی بین مادر وفرزند است مادری که تازه زایمان کرده ونیاز به توجه دارد وکودکی  که تازه وارد این دنیا شده و نیاز به توجه یک نفر ویژه دارد....

ولی هرکسی باتوجه به شرایط  جسمی وروحی خودش یا شیر می دهد یا شیرخشک،  وهیچ اشکالی هم ندارد ومانباید هیچ مادری را ازاین بابت قضاوت کنیم وشما هم هرکاری که دوست دارید انجام دهید هرکاری که حالتان راخوب نگه می دارد

نه اینجوری نیست الان دختر داییم یر خشک خورد از همون اول از بچه های دیگ سالم تر و قوی تر و باهوش تر و ...

دکتر نوزادمن  که متخصص اطفال است ،وقتی من بهش،گفتم میخوام شیرخودم رو ندهم وشیرخشک  بدهم چون خودم تغذیه  ی خوبی ندارم بهم گفت 

ببین یه چیزهایی میگم بهت که ما نمی تونیم همه جا بگیم فقط برای شما میگم خیالت راحت بشه

شیرخشک به نوزادت نده، به صلاح خودت است ونوزادت

و درمورد شیرخودت، اینو بدون زنهای آفریقایی وسط قحطی، بدنشون آمادگی لازم برای شیردادن رو داره ، غذای نوزاد تو ازقبل از تولدش آماده  شده، نگران نباش،وفقط به خودت برس،وغذاهای خوب بخور و خوب بخواب

خواب بهترین گزینه ی سلامت یک مادر است 

دکتر نوزادمن که متخصص اطفال است ،وقتی من بهش،گفتم میخوام شیرخودم رو ندهم وشیرخشک بدهم چون خودم تغذ ...

نمیدونم ولی من دایی و زندایمم پزشکن بااین حال ترجیح دادن شیر خشک بدن و واقع بچه هاشون از بقیه خیلی اوضاع بهتریم دارن مشکلی پیش نیمده حد اقل ضرری نداره

یا خواهر خودم شیر خشکی بوده الان با 30 خورده ای سن باز مشکلی نداره مثل بقیه اس 

کسی ک شرایطشو داره میده خوبه ولی شیر دادن حتی از نظر روحی روانیم امادگی میخواد 🤦‍♀️

نمیدونم ولی من دایی و زندایمم پزشکن بااین حال ترجیح دادن شیر خشک بدن و واقع بچه هاشون از بقیه خیلی ا ...

دقیقا همینه

هرکسی باتوجه به شرایطش عمل میکنه

وحال خودش 

من خودم شیرخشکی  بودم ولی شیرخشک دوره شاه که بهترین شیرخشک بود وخوب بود هم شرایطم