2777
2789

من اولین بچمه که بدنیا میاد از الان خیلی حساسم و وابسته.

خانواده همسرم جمعیتشون زیاده.میدونم میخوان همش بچه رو بغل کنن یا بوس کنن.چطور بگم ناراحت نشن.اگه حرفی بزنم قهر میکنن یا میگن بچه داداشمونه و من بیشتر ناراحت میشم که به منه مادر احترام نمیذارن.

خانواده خودمم جمعیتمون کمه خواهرم کوچیکه تا بچه ۵ماهش نشه نمیذارم بغلش کنه چون نحوه بغل کردنشو بلد نیست .

به خانواده خودمم چطور بگم نوزاد و نبوسید .میترسم مریض بشه.و هیچکس به حرف گوش نده و حرص بخورم از دست کاراشون که به من نادر و نگرانی هام اهمیت ندن

حالا نمیخورن بچه رو 

یه بغل ساده هست 

اگر کسی مریض بود نذار بغلش کنه وگرنه چه اشکالی داره

خوبه یذره بچت براشون مهم نباشه و بود و نبودش براشون فرقی نکنه؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بگو پوست بچم حساسه خودمم بوسش میکنم پوستش دونه مبزنه

اگرم گفتن بچه برادرمونه،بگو برادرتون بچه رو موقعی که مجرد بود داشتش؟تنهایی ساخته؟نه

باید به نظر کسی که ۹ماه بچه تو بدنش بوده احترام بذاری دیگ🫤

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم هیچوقت برای آینده ای که هنوز اتفاق نیفتاده ذهنت رو درگیر نکن چون فقط نشخوار ذهنی خودتو اذیت می‌کنه 

بذار بچت دنیا بیاد بعد به اینا فکر کن

حالا نمیخورن بچه رو  یه بغل ساده هست  اگر کسی مریض بود نذار بغلش کنه وگرنه چه اشکالی دار ...

نوزاد و یهو همه بغل کنن میترسم اسیب ببینه.منم نگفتم میخورن یا کلا نمیدم هرکس رو بچش حساسه دوست داشتنم حدی داره باید به طرف احترام بذارن

بگو دکتر تاکید کرده که اصلا نزدیک صورتش برای بوس کردن نشید بغل هم که دیگه اشکال نداره 

اونا خیلی زیاد ۷.۸ نفری بغلش میکنن بچه هاشونم زیاده لج میکنن سر نوزاد که بدن بهشون 

نوزاد و یهو همه بغل کنن میترسم اسیب ببینه.منم نگفتم میخورن یا کلا نمیدم هرکس رو بچش حساسه دوست داشتن ...

الان بارداری شما ذهنت رو مشغول نکن عزیزم شاید اونموقع خودشون رعایت کنن ،  ولی درکل سعی کن زیاد سخت نگیرید چون خودتم اذیت میشی ، فقط حواست باشه بچت دست کیه اگر طرف مریض بود یا بهداشت رو خوب رعایت نمیکرد نده بهش 

الان نی نی نیومده کلا میخوای پیش خودت باشه 

ولی بعدش که چندماهش بشه و کلافه باشی دلت میخواد توی یه مهمونی دوساعت بچتو بگیرن نفس بکشی😅

از بس روزای بعد عروسیم اذیتم کردن ترسیدم .

عزیزم متاسفم 

ولی دیگه بقول خودشون بچه برادرشونه قطعا بهش آسیب نمیزنن اما خودت حواس جمع باش 

مثلا بچه رو دست هرکس دادی بغلش بود خودتم جلوش بشین که نگران نباشی

به خانواده ها اطلاع نده تولدشو   الکی بگو میریم مسافرت تا هر موقع که ترس از بوسیده و بغل شدن نوزاد نداشته باشی

نگو برگشتم 

قایم شید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری