2777
2789

نه میزاره سیبیلامو بزنم نه ابروهامو بردارم خداروشکر کم مو ام اصن مشخص نیس سیبیلام ولی ابروهام یکم پیوند داره و واقعا اعتماد بنفسشو پایین آورده چجوری راضیش کنم بردارمم اون دفعه عکس دوستمو نشون دادم  گفتم ببین چ تغیری کرده تا چندسال پیش ابروهاشم برداشته  گفت میخای برداری گفتم ن ولی  وسطش رو مخمه سریع رفت ب بابام گفت میخاد آبروهاشو برداره😐سریع گفتم نه فلان بهمان واقعا کاراش رو مخه چطوری راضی ش کنم بردارم؟ اعتماد بنفسمو پایین اورده

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

برو ور دار هرچی شد شد مگه دوره شرت علی خان قاجاره 

هیچ دختری ملاحت دخترانه با سیبیل و پشم نداره 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم ؟

خب به بابات بگه برو خیلی منطقی بهش بگو میخوام بزنم اگر‌گفت ب بابات میگم بدون هیج خجالتی ب بابات بگو اعتماد بنفستو آورده پایین اکر دعوات کردن تو هن دعوا کن بعدش دوباره ۱ هفته دیک بکی میخوام بزنم با اکراه میگه بزن و تووهم وقت تلف نکن برو وسطش بردار

#انسانیت

چند سالته ؟خودت برو بردار تو عمل انجام شده بمونن دیگه برای هر چیزی که نمیتونن برا شما تصمیم بیرن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
چند سالته ؟

14 میگه زیاد نیس زیاد شد خودم میزارم برداری سیبیلاتو مشخص نیس نه میزاره ناخون بکارم ن مژه ن موهامو پروتئین کنم

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
چند سالته عزیزم ؟ خب به بابات بگه برو خیلی منطقی بهش بگو میخوام بزنم اگر‌گفت ب بابات میگم بدون هیج ...

بابام خیلی اوکیه خب ولی نمیدونم چرا این مردو نمیزاره اخم میکنه سریع

14 میگه زیاد نیس زیاد شد خودم میزارم برداری سیبیلاتو مشخص نیس نه میزاره ناخون بکارم ن مژه ن موهامو پ ...

خب واسه ناخن و مژه و ... زودهه. ولی سیبیل اگه مشخص نیست دست نزن. اگه معلومه خودت برو بردار. فوقش دعوات میکنه

خب واسه ناخن و مژه و ... زودهه. ولی سیبیل اگه مشخص نیست دست نزن. اگه معلومه خودت برو بردار. فوقش دعو ...

مشخص نیس ولی خب نمیشه اینطوری 

من خودم وسط ابرومو خودم زدم کم کم با موچین میکندم مامانم چیزی نگفت بعدش هم کم کم زیرشون رو تمیز کردم ...

میترسم گند بزنم

روزی دوسه تاشو بردار کم کم میگی ریخته

میترسم خراب شهه