2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو جلوگیری از خرید مهارت دارم😅

ولی خیلی سخته😅🥲

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

وقتی برا بچهام لباس اسباب بازی که دوست دارن ومیخرم ذوق میکنن خودم کیف میکنم  یا وقتایی خمیر میکنم نون تنوری میپزم ایقد ذوق میکنن که خودم دیگه غش میرم 😂 بچهام عاشق نون محلی ان 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

وقتی خونه تمیزه و غذا آماده است بعدش با خیال راحت میرم حموم زیر اب گرم وایمیسم یه لحظه میرم دوران کودکیم یه حس خاصی بهم میده.از حموم میام بیرون فقط دراز میکشم چون انقدر با آب داغ حموم میکنم بیهوش میشم

وقتی برا بچهام لباس اسباب بازی که دوست دارن ومیخرم ذوق میکنن خودم کیف میکنم  یا وقتایی خمیر میک ...

ما وقتی برا دخترم یه چیز میخریم  اینقد تشکر میکنه و بغل وبوس آدم دوس داره هرچی داره براش خرج کنه

ما وقتی برا دخترم یه چیز میخریم  اینقد تشکر میکنه و بغل وبوس آدم دوس داره هرچی داره براش خرج کن ...

خوشحال میشن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
وقتی خونه تمیزه و غذا آماده است بعدش با خیال راحت میرم حموم زیر اب گرم وایمیسم یه لحظه میرم دوران کو ...

عزیزم😊 من وقتی حموم و دستشویی میشورم سعی میکنم اولین نفر خودم ازش استفاده کنم🤭

یا علی سخت نیست ؟؟  چجوری خشک میکنی؟؟  برای من دو نفرست به نظرت میشه اینجوری شست؟

آره بابا یه روفرشی تو حموم پهن میکنم پتو رو دوتا میزارم روش و آب و تایت و لقد بچه هام میان وسط کیف میده..

تمیزی خونه رو فکر کنم خیلی ها دوست دارن من اگ روز جارو برقی نکشم شب قبل خواب میکشم متنفرم خونم کثیف یا بهم ریخته باشه صبح بیدار میشم بچهارو میفرستم مدرسه بغل بخاری لم میدم یکی دوساعت بعد میرم فکر ناهار 

قبل خواب خونه رو تمیز میکنم،مخصوصا آشپزخونه،صبح نیاز به نظافت نداره مرتب بودن کمد و کشو لباسم حالمو ...

آفرین ولی من بعضی وقتا حوصله ندارم فقط ظرفا رو میشورم و یکم حال و مرتب میکنم