2777
2789

ببخشید گلم

ذهنم درگیره ازن شعر عاشقانس یا نه؟

چه مبارک است این غم ک تو در دلم نهادی 

به غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه اوج عاشقی هست

🙂💔ممنون

شوهرم برای شاگرد دخترش که فوت کرده بود گذاشته بود🙂😀

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
خدا رحمتش کنه

خدا رحمت کنه

ولی حالم بده🥲🥲🥲

چه معنی میده اخه واس اون اینو بزاره؟

ببخشید گلم ذهنم درگیره ازن شعر عاشقانس یا نه؟ چه مبارک است این غم ک تو در دلم نهادی  ب ...

دلم گرفت، بستگی ب حال طرف داره  میتونه عاشقانه باشه میتونه به شدت غمگین از دوری عزیزت باشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
🙂💔ممنون شوهرم برای شاگرد دخترش که فوت کرده بود گذاشته بود🙂😀

اذیت نشدین خودتون؟ 🥲

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دلم گرفت، بستگی ب حال طرف داره  میتونه عاشقانه باشه میتونهوب سدت غمگین

شوهرم واس شاگرد دخترش که فوت کرده بود گذاشته بود

😔😔😔😔

بخدا درمونده شدم یعنی عاشقش بوده؟

اذیت نشدین خودتون؟ 🥲

شدم میشم کی توجه میکنه؟

شدم میشم کی توجه میکنه؟

دل منم گرفت🥺💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
شوهرم واس شاگرد دخترش که فوت کرده بود گذاشته بود 😔😔😔😔 بخدا درمونده شدم یعنی عاشقش بوده؟

ن چرا باید ب مرده شک کنید؟

بعضی ادما واسه ادم عزیزن، ادم نمیتونه درک کنه مردنشون رو. فکر نمیکنم همسرتون عاشقش بوده باشه. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
🙂💔ممنون شوهرم برای شاگرد دخترش که فوت کرده بود گذاشته بود🙂😀

سلام خواهر من یه لحظه ذهنم ب سمت این رفت ک شما در مورد شوهر تون فکر منفی کنید . واسه همین خواستم بگم ک هر چیزی توی موقعیت های مختلف بازخورد های مختلفی داره درسته شعرش عارفانه هست ولی خب برای یک بنده آسمانی  گفته شد پس فکر خودتون رو درگیر نکنید🌹🌹

درضمن می‌بخشید ک دخالت کردم🫂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107