2777
2789

اگه بخواید یه آقا پسر رو عاشق و دلبسته خود کنید چیکار میکنید؟ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

چشات باید سگ داشته باشه😄

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشات باید سگ داشته باشه😄

سگ داره ، ولی سگ هار، پاچه میگیره، میگیره پاره میکنه

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
سگ داره ، ولی سگ هار، پاچه میگیره، میگیره پاره میکنه

منم همین بودم ولی گرفتارش کردم ..تومیتونی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
چند سالته چند سالشه خصوصیاتش چیه

همسنیم هردومون ۲۷

خصوصیات شو نمیدونم میگه احساسی م

کاملا اشتباهه بعنوان یک مرد نظرمه

پس چیکار کنیم نتیجه بده؟

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺