2777
2789
عنوان

هوا بس ناجوانمردانه سرد است..

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
عزیزم یه هواکش حتما براش بزار چون روشن کردن پیک نیک توی محیط بسته اکسیژن هوا رو میگیره و خطر گاز گرف ...

هست دریچه هست

رو پیک نیک هم آجرگذاشتم نگران نباش🥹

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوروز خونه مادرشوهرم بودم مشهد وااااااقعا سرد بود شدید 

آره الان مشهد شبهاش وحشتناک سرده

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
امشب لباس گرما رو جمع کردم  امسال خبری از زمستون اینور نیست  قبلا لااقل یه هفته ای به ۱۷ ...

عزیزم کجایی مگه؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
فعلا که چیزی نگفته طفلک .پاهامو چسبوندم بهش اصلا نمیتونم سرما رو تحمل کنم .

گلم یه جوراب بپوش که پاهات گرم شه.. اینم چند روزه و بازم گرم میشه

هست دریچه هست رو پیک نیک هم آجرگذاشتم نگران نباش🥹

آفرین که به فکر بودی . انشاالله خدا عوضشو بهت بده..

آفرین که به فکر بودی . انشاالله خدا عوضشو بهت بده..

سلامت باشی خاهر☺️😍🫠❤️

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
از اول پاییز تا الان دائم جوراب پامه .امسال چهارتا جوراب پاره کردم 😕😕

وای عزیزم چقدر سرمایی هستی.. برعکس من گرماییم و زیادم خونه را گرم نمیکنم.. همیشه باید یه سوز سرمایی بهم برسه