2777
2789
عنوان

هوا بس ناجوانمردانه سرد است..

185 بازدید | 28 پست

شهر شما هم سرده؟ زمستون توی بهمن هیچ نکرد تموم زورشو گذشته برای اسفند   یکی نیست بهش بگه دیگه دیره...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

واقعا سرده🥲دیگ داخل خونه من پهلوهامو کمر پشمی پوشیدم😅خدا کمک همه حیوانات تو کوچه خیابون باشه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم داره برف میباره 🥶🥶🥶🥶

آره خیلی از شهرها داره‌ برف میباره.. ولی کاش بهمن برف میبارید نه اسفند..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

دیر اومده میخواد زود نره 🥸🥸

وسایلایی که میشوریم خشک نمیشن بابا

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واقعا سرده🥲دیگ داخل خونه من پهلوهامو کمر پشمی پوشیدم😅خدا کمک همه حیوانات تو کوچه خیابون باشه

آره واقعا خیلی سرد شد یهو... ما تو خونه ایم سردمونه طفلی حیوانات  

آره خیلی از شهرها داره‌ برف میباره.. ولی کاش بهمن برف میبارید نه اسفند..

وای اره الان که من سرما خوردم هی برف میباره همه بیرونن برف بازی اینا من کنج خونه نشستم انقدر حسودیمممم میشههههه

نی نی سایت سرزمین عجایب 🥴🥴😰🤮🤮😐😐🤯🤯😱😱 کاربری دوم 😑😑                

دیر اومده میخواد زود نره 🥸🥸 وسایلایی که میشوریم خشک نمیشن بابا

آره واقعا.. نمیشه چیزی شست.. خیلی سرد شده..

هوا ناجوانمردانه سرده ولی من بخاری رو بغل کردم الانه که خفه شه. چسبیدم بهش .🥶

شاید بخاریه خوشش نیاد بغلش کنی  

آره واقعا خیلی سرد شد یهو... ما تو خونه ایم سردمونه طفلی حیوانات    

من سگمو گذاشتم انباری براش پیک نیکمو روشن کردم چراغ شارژی مم روشن کردم نترسه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
وای اره الان که من سرما خوردم هی برف میباره همه بیرونن برف بازی اینا من کنج خونه نشستم انقدر حسودیمم ...

آخی عزیزم انشاالله زودی خوب شی.. ما اصلا امسال برف نیومد فقط سرماش برای ما بود...

من سگمو گذاشتم انباری براش پیک نیکمو روشن کردم چراغ شارژی مم روشن کردم نترسه

عزیزم یه هواکش حتما براش بزار چون روشن کردن پیک نیک توی محیط بسته اکسیژن هوا رو میگیره و خطر گاز گرفتگی داره..