2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی سوالت سخت بود تاحالا برای خودمم این مدلی فکر نکردم شوهر خونه و ماشین زد به نامم زیاد ذوق نکردم ولی مثلا چیپس میخره میاد تو انقدر ذوق میکنم من شکمو ام خوراکی خوشحالم میکنه یکی کتاب خوشحالش میکنه یکی چادر یکی کیف چرم یا کفش برند و... ببین چی خوشحالش میکنه 

خو اپل واچ داره اما یه ساعت میخواستم واسه خودم بگیرم میشه سفترش بدم زنونشم بیاره اما نمیدونم از سبک ...

تولده اونه،میخوای واسه دوتاتون ساعت بگیری؟یه تکه طلا حالا نسبت به پولت هر چی شد،۱۰ تومن داری ربع سکه بده،باهم برین رستوران یا کافی شاپ،میز و کیک رزرو کن و سوپرایزش کن

👨‍👩‍👧
ببین خیلی سوالت سخت بود تاحالا برای خودمم این مدلی فکر نکردم شوهر خونه و ماشین زد به نامم زیاد ذوق ن ...

ببین این خیلی حس کمال گرایی رو توش حس میکنم از چیزای لوکس خوشش میاد همیشه تویه جمع از همه خاص تره طوری که اطرافیاش بش حسادت میکنن ماشاالله برندیه😂 اما مثلا بش میگم بریم کافه میگه نه از یه دکه چتی بگیر لبه خیابون مزش بیشتره کلا تغیر جهت میده وقتی با منه

تولده اونه،میخوای واسه دوتاتون ساعت بگیری؟یه تکه طلا حالا نسبت به پولت هر چی شد،۱۰ تومن داری ربع سکه ...

ربع سکه یجورایی واسه خود پسر میشه اگه خدایی نکرده کات کنن دختر برمیگردونه چه کاریه طلا بخره مگه زنشه؟!

ست ساعت چرم هم شیک میشه برای خودتم بگیر باهم بندازید 

دارم یه مدل واسه خودم میگرم خیلی خاصه میتونم سفارش بدم زنونشم بیارن گرون میشن این میشه مال خودم ۱۷ تومن مال اونم ۱۷

دارم یه مدل واسه خودم میگرم خیلی خاصه میتونم سفارش بدم زنونشم بیارن گرون میشن این میشه مال خودم ۱۷ ت ...

ساعت عمریه همیشه میمونه حالا چرم هم نگرفتی ست بگیر برند باشه سیتیزن رولکس رومانسون و .... 

تولده اونه،میخوای واسه دوتاتون ساعت بگیری؟یه تکه طلا حالا نسبت به پولت هر چی شد،۱۰ تومن داری ربع سکه ...

عزیز خوب این ادمی نیست که ربع سکه خیلی براش مهم باشه خانواده دارایی هستن زیبایی رو تو هاص بودن میبینه

ربع سکه یجورایی واسه خود پسر میشه اگه خدایی نکرده کات کنن دختر برمیگردونه چه کاریه طلا بخره مگه زنشه ...

والا منم برای ازدواج باش ارتباط گرفتم اما نه الان صحبتت خیلی درسته