2777
2789

من موهام وز ،دکلره ، سوخته ، موخوره ،خشکی ،و بد حالت بود 

و در عرض سه ماه ،۴ بار موهام رو دکلره کردم 

چون موهام اونطور ک میخواستم نشده بود 

هی میفرستم برای ترمیم 

خلاصه ک موهام داغون شده بود و فکر میکردم باید میلیونی هزینه ارایشکاه بدم برام درسته کنه تازه فقط ۱ سال بمونه 🫤

خب کارایی ک انجام دادم :

۱-فهمیدم نباید زود زود حموم برم و در حال حاضر فقط هفته ای یک بار حموم میرم 

۲-قبل حموم به کف سر روغن رزماری میزنم و به ساقه موم روغن نارگین و به مدت ۲ ساعت میزارم رو سرم بمونه 

۳حموم یه شامپوی معمولی مخصوص موم رو با آب قاطی میکنم و به کف سرم میزنم و میشورم و 

ساقه موم رو با شامپو بدون سولفات میشورم 

۳نرم کننده میزنم 

۴بعد از حمام ماسک مو میزنم وقتی هنوز موم نرم داره

۵-اصلا وقتی ک موم خیس هست شونه نمیکنم 

۶-حتما بعد از حموم موهام رو با سشوار خشک میکنم 

و سشوار رو از رو به بالا به سمت سرم میگیرم 

۷-براشینگ و اتو نکنید و حرارت به مو ندید 

و تمام موهام در عرض دو ماه سالم شده 

و به حالت قبل از رنگم در اومده 

حالا ک من به شما راز موی سالم رو گفتم 

لطفا شما هم راهنمایی کنید چجور جای جوش رو از بین ببرم 

چون هر موقع پریود میشم کلی جوش میزنم و بعدش جای جوشام میمونه ☹️

کلی راه امتحان کردم ولی خب نشده 

چون تا خوب میشه دوباره پریود بشم جوش میزنم و همون داستان تکرار میشه 😫

مرسی

برای جای جوش گفتن لطفا منم لایک کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش هاتو کاریت نباشه 

اگه جوش خات فعلله نترکون!!!!

درضمن اگه همیشه جوش نمیزنی و فقط قبل پریودت تک و توک میزنی طبیعیه .ضد جوش های اورژانسی بگیر همون تک و توک هارو بزن

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

ماسک مو چی میزنی؟ چنده؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خب شما همهههه ی راه های مراقبتی رو باهم اجرا کردی

انتطار داشتی نتیجه نگیری؟

ولی جدی پشتکارت قابل تحسین بود

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
ماسک مو چی میزنی؟ چنده؟

من شامپو و ماسک موم معمولی هست و مارک خاصی نیست 

ایرانی گرفتم و قیمتش زیاد نیست 

ماسک مو ۲۴۰ 

شامپو ۹۰

ولی حدود ۴ماهه دارم استفاده میکنم 

خب شما همهههه ی راه های مراقبتی رو باهم اجرا کردی انتطار داشتی نتیجه نگیری؟ ولی جدی پشتکارت قاب ...

وقتی ک انجام دادم اولش برام سخت بود 

ولی الان عادت کردم و همیشه انجام میدم 

چون ریزش موم کم شده و رشد موم خیلی تند شده 

هیچوقت با آرایش نخواب.

ضدآفتاب بزن همیشه.

ماسک خونگی درست کن واسه صورتت. ماست و آبلیمو و زردچوبه. بعدش حتما باید بری حمام و سفیدآب(روشور) بزنی به صورتت.چون اگه نری پوستت زرد میمونه. 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ضدجوش اورژانسی چیع؟

ضد جوش خای اورژانسی خب براب جوش های تک و توک که فعال و بزرگن استفاده میشه عین کرم میمونه میزمی روش جوش هات 

صبح بیدار میشی میبینی جوش کامل غیر فعال شده تخت تخت شده 

پیشنهاد من ضدجوش اورژانسی بیوآکوآ اصلش باشه 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
هیچوقت با آرایش نخواب. ضدآفتاب بزن همیشه. ماسک خونگی درست کن واسه صورتت. ماست و آبلیمو و زردچوبه. ...

من در حال حاضر هر روز صورتمو با صابون مخصوص جوش میشورم و با یخ صورتمو ماساژ میدم و 

روغن نارگیل به مدت ۱۰ دیقع میزارم بمونه 

ولی فعلا نتیجه خوبی نداشت 

و اینکه من حتما ارایشمو پاک میکنم 

و هر روز کرم ضد آفتاب میزنم ولی ضد آفتاب رنگ دار

به من دكتر قطره ضد جوش سبوما داد اين قطره باعث ميشه جوش زودتر خشك بشه و جاش هم زودتر بره ولي براي چاله كرم ترميم كننده اسكار استاتيك استفاده كردم روزي سه بار براي من خيلي طول كشيد تا اثر كرد من يك سال زدم تا چاله هام كه تازه به وجود امده بودن بهتر شدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40