2777
2789

دسته سرامیکی دسته چوبی بامبو یا استیل.

بگید کدوم بهتره .سه جا سرامیکی میگن میشکنه وکنده .دسته چوبی ها روهم نگاه کردم چوبش کمر وپرنگه .استیلم بی روحه.نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استیل از همه عالی تره

نه خراب میشه 

شیک و با کلاسم هست

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
سرامیکی دارم  مارک ام جی اس  از دستت نیفته رو سرامیک که میشکنه  وگرنه ۳ ساله دارم ...

سرامیکی خیلی آشغاله واسه من همشون ترک خوردن و سرشون هرز شده و سیاه شده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
منم میخوام بگیرم  شوهرم گفت استیل بردار ماندگاری داشته باشه  ولی گرونه شما قیمت گرفتی ؟& ...

یه پیج داره میده ۲۹۰ سرامیکی وبامبو یه جا دیگه میگن ۳۳۰.

دلم میخاد فانتزی باشه.

منم میخوام بگیرم  شوهرم گفت استیل بردار ماندگاری داشته باشه  ولی گرونه شما قیمت گرفتی ؟& ...

با سلام و ترپ هم نگاه بنداز 

استیل عالیه

پس برم سراغ استیل

ببین کاش عکسشونو بفرستم برات مثلا تازه عروسم همشون خراب شدن

از فکرش دراومدم.حالا شکستنش هیچ میترسم تیغه اش جدا بشه معلومه دسته از تیغه سنگین تره وجدا میشه

آره واسه من چندتاشون لق شدن