2777
2789
عنوان

وقتی فقط عاشق اینننن آدمی😭😭😭

189 بازدید | 20 پست

چرا خدا با من این کارو میکنه؟ از وقتی یادمه خودم و خونوادم یه دونه نماز یا روزه نبوده جا بندازیم، چرا اون وقت خدا با من این کارو کرد؟!!! چرا باید عاشق آدمی بشم که خودشو در حد حیوون تنزل داده. اینقدر کارای کثیف کرده که شرمم میاد بگم.در حدی عاشقشم که چن بار خواستم خودمو بکشم راحت شم.بین زمین و هوا معلقم. ای خدا صدامو میشنوی! چرا این آدم تو ذهنم همه چیز منه درحالی که نباید باشه.ویژگیهاشو میگم شما خودتون قضاوت کنین حق دارم بین زمین و آسمون معلق باشم!
ویژگیهای خوبش:
قدبلند. چهارشونه.صدای مردونه.قیافه جاافتاده و پخته که حس حامی بودن و پشتیبان بودن بهم میده.بهترین جایگاه شغلی و اجتماعی.سن چهار سال از من بزرگتر.
ویژگیهای بدش:
بی اعتقاد به دین و خدا. قرآن رو از طرف خدا نمیدونه و میگه نوشته ی یه سری عربه( نمیدونم شوخی یا جدی میگه) سک س چن نفره دوس داره( بخاطر این گفتم خودشو در حد حیوون تنزل داده). اخلاقشم با من اینجوریه که یه حرکت اشتباه بزنم اون لحظه شاید مستقیم چیزی نگه ولی به بدترین شکل تلافی میکنه.به علایق من کاملا بی توجه. و حرف باید حرف اون باشه. با من هیچ گونه درد و دلی نمیکنه فقط اگه حرفی هم بزنه از دخترای دیگه میگه. وسط چت غیبش میزنه میره دوساعت بعد میاد بدون هیچ عذرخواهی.
رابطمون در حد دوس تی بود ولی از وقتی این مواردو دیدم کات کردم یه ساله. ولی دیگه دارم از دوریش دیوونه میشم.از اون طرف میدونم با این آدم هیچ آینده ای ندارم . خدایا بکش راحتم کن.پارسال میلیونها پول مشاور دادم نتونس فکر اونو از سرم بیرون کنه.
سوالم اینه چرا خدا با من که مذهبی ام این کارو کرد😢

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

واقعا چرا ازش بدت نمیاد منکه ازش اوقم گرفت مردتیکه 

از همین تعجب میکنم.انگار خدا زده پس کله م

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرش چطوری بود ؟!مذهبی نما بود که عاشقش شدی منظور از مذهبی سر به زیر و حجب و حیا و...

نمیدونم ولی از اون نگاه اول عاشقش شدم از اون آدما که بار اول میبینی انگار صدساله میشناسیش. انگار یکی از اعضای خونواده خودمه. حرکات و سکناتش شبیه برادر و عموم بود

مطمئن باش اون یه چیزی داره که نمیتونی ازش دل بکنی مثلا دعایی یا جادویی

نمیدونم چه کار کنم. نمازامم سروقت میخونم و آیت الکرسی و هفت قل همیشه میخونم

نمیدونم ولی از اون نگاه اول عاشقش شدم از اون آدما که بار اول میبینی انگار صدساله میشناسیش. انگار یکی ...

نه خب ببین خودت میگی مذهبی ای ؟درسته؟ میخام ببینم تو ظاهر متوجه نشدی این ادم چطوریه؟ یعنی حجب حیا و سر به زیر متانت و... داشت یانه خیلی ازاد رها و فارغ از محدودیت بود؟  موها طرز لباس پوشیدن و...

+خدایاشکرت🤍

نه خب ببین خودت میگی مذهبی ای ؟درسته؟ میخام ببینم تو ظاهر متوجه نشدی این ادم چطوریه؟ یعنی حجب حیا و ...

یه حجب و حیایی تو نگاش بود. و کلا چهره پخته ای داشت. از اونا که میگی این حامیه .و من آدم خیلی ساده ایم چون استاددانشگاس فکر میکردم کل اساتید مذهبین. من خیلی ساکت و کم حرف بودم. چن بار بهم توجه نشون داد که چرا ساکتی و فلان. یه بارم پشت سرم ازم تعریف کرد پیش بچه ها.

نه خب ببین خودت میگی مذهبی ای ؟درسته؟ میخام ببینم تو ظاهر متوجه نشدی این ادم چطوریه؟ یعنی حجب حیا و ...

ده سال پیش بود که عاشقش شدم همون موقع هم سریع پیش روانشناس رفتم گفت چون تو خیلی درونگرایی طبیعیه عاشق اون شدی چون برونگراس . و برعکس من خوش مشرب

یه حجب و حیایی تو نگاش بود. و کلا چهره پخته ای داشت. از اونا که میگی این حامیه .و من آدم خیلی ساده ا ...

پس تو ظاهر و اینا فکر نمیکردی انقدر تفاوت بینتون باشه جدای سن و سال؟!

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی ازون فانتزی رابطه های چندنفره ای که گفتی میشه به عمق ماجرا و مشکل دار بودنه شخصیت ایشون شد،این ادما شاید مذهبی نما باشن و تو بگی نگاهه هیچ زنی نمیکنن ولی وقتی نزدیکشون بشی میبینی فانتزی هاشون فرق میکنه ،الان بشدت ادم با حیا و با رگ و ریشه کم پیدا میشه و همینطور سالم و همه این مدل ادما پی منفعت و نیازهای جنسی شونن چون بوی از تعهد نبردن، حالا که متوجه شدی 

+خدایاشکرت🤍

همه دخترا عاشقش بودن. تا اینکه روز آخر چهره پلید خودشو نشون داد. اردو رفته بودیم دیدم اومد تو جمع دخترا باهاشون رقصید. اون شب یادمه اومدم خونه تا صبح تو خواب میلرزیدم و تب کرده بودم. شوک شده بودم . بعد ده سال اینقدر تحت فشار بودم رفتم عشقمو بش ابراز کردم اونم قبول کرد فقط دو س باشیم . ولی دیگه خیلی داره بی احترامی میکنه

نمیتونی بگی فقط عقایدمون که متفاوت بلکه شخصیت بیمارگونه و کثیف این ادمو باید باور کنی و بلدش کنی برای خودت تا بتونی بخاطر خودت ازش بگذری، ولع و کششت به این ادما که باعث میشه فکر کنی عاشقشی فقط 

+خدایاشکرت🤍

همه دخترا عاشقش بودن. تا اینکه روز آخر چهره پلید خودشو نشون داد. اردو رفته بودیم دیدم اومد تو جمع دخ ...

تو بهش ابراز کردی؟! ، ببین این ادم و سعی کن به هر روشی شده نبینیش یا زیاد دیگه باهاش در ارتباط نباشی، تا بتونی ب صفتای سم و اسیب زای این ادم فکرکنی و خودتو بهش بیشتر ازین نبازی؛ تو واقعا خودتو لایق همچین ادمی میدونی؟! 

+خدایاشکرت🤍

نمیتونی بگی فقط عقایدمون که متفاوت بلکه شخصیت بیمارگونه و کثیف این ادمو باید باور کنی و بلدش کنی برا ...

خیلی برام عجیبه روانشناسمم میگفت این آدم بیماره. ولی آدمی که بیماره چطور میتونه دانشگاه تدریس کنه و روز به روز ارتقا بگیره خدایا!!!!