2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا قابل میدونست ی دختر بهم میداد حیف ک نشد ولی عوضش دو تا دسته گل پسر دارم ک همیشه بهشون گقتم دختر ها ظریف هستن و باید با احترام باهاشون صحبت کنید

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

کاش خدا قابل میدونست ی دختر بهم میداد حیف ک نشد ولی عوضش دو تا دسته گل پسر دارم ک همیشه بهشون گقتم د ...

ایشالله عروس دار میشی عین دخترات میشن

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍
نداشتم لهم کردن خوردم کردن حتی پدرمادرم نابودم کردن . اما کم کم یادگرفتم ک چیه . اولادندارم. اما اگه ...

اون از تو یادمیگیره همونجوزی که ما از مامانامون یاد نگرفتیم

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍
ایشالله عروس دار میشی عین دخترات میشن

الهی آمین.انشالله دو تا نوه دختر هم خدا بهم ببخشه وای دلم ضعف میره برای دختر...

باورت نمیشه من حتی برای دختر های پسرام تو ذهنم اسم انتخاب کردم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

حقتو بگیر شده با داد و هوار کردن ، شده با چنگ زدن ‌و پنجول کشیدن ، جامعه پراز گرگه ، قوی باش

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

مثل خودم در همه حال پرانرژی باش 

همه چی برات فراهم میشه 

حق اینو داری که با دوستات بری بیرون و ....

ولی ما هم ازت انتظار داریم سربلندمون کنی چه دختر باشه چه پسر فرقی نداره 

فینگلی مامان❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙