2777
2789

شغل داداشاشو با داداشام مقایسه میکنه و ب مسخره میگیره،  برادر زاده هاشو با برادر زاده هام مقایسه میکنه.. دارایی شونو با دارایی مون... همه اینا رو باهم مقایسه نمیکنه هر بار یکیشو میکشه وسط. 

انقدددر دلم شکسته و گریه کردم و زجه زدم... 

ما خیلی اختلاف نداره خانواده هامون..  فقط خانواده من ی بدبیاری آوردن پدرم زود فوت شد ب سبب اون موفقیت های اقتصادی مون کمتر شد وگرنه اگر پدرم بود ما حتی از اینا خیلی سطح بالاتر بودیم ن اینکه هم سطح باشیم. 

هربار دعوا میفته خونم بخاطر این مقایسه هاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقطه ضعف خاصی نداره خانواده اش؟!

مثلا هرز پریدنی چیزی؟! اونو بکن تو چشمش 

مثلا حرف از اصالت و اخلاق خانوادت بزن پای اخلاق خود شوهرتو بکش وسط بگو تو اینی بقیتون چی هستید

نقطه ضعف خاصی نداره خانواده اش؟! مثلا هرز پریدنی چیزی؟! اونو بکن تو چشمش  مثلا حرف از اصالت و ...

اینا بدبیاری نیاوردن تو زندگی شون. یه زندگی ساده ی روتین داشتن.  متاسفانه ما بعد پدرم ی سری مشکلات داشتیم که اونا باعث شدن پیشرفتمون مث سابق نباشه. 

خیلی زور داره اخه این با اینکه از ما بالانیستن منو مسخره کنه 

فامیلاشون اما از فامیلامون داغون تره 

نگران نباش اون بالا سری طوری جوابشو بده که ندونه از کجا خورده ،فقط صبر داشته باش 

یه بار تو دع. ا انقدر خانوادمو شکست من چندین بار صدای خورد شدن قلبمو شنیدم. تو یک دعوا چندبار. دیگه نا نداشتم بس گریه کردم

خب عزیزم همون فامیلاشو خار بکن تو چشمش  تهش بگو شوخی بود

اخه اصلا دلم نمیاد بگم. ی بار گفتم اما بعدش خودم خیییلی ناراحت شدم. گفتم بمنچه اخه خدا افریده روزی شونو خدا میده من چیکارم. اما اون همییییشه خدا داداشامو میکشه وسط بعدم کل خانوادمو 😭😭😭

یه بار تو دع. ا انقدر خانوادمو شکست من چندین بار صدای خورد شدن قلبمو شنیدم. تو یک دعوا چندبار. دیگه ...

به نظرم جلوش به روی خودت نیار که بخواد استفاده کنه 

احساس میکنم خیلی هم بی زبونی برا همینه که اون هی جولان میده 

ان شاالله خدا جوابشو بده