2777
2789

سلام خانما میگم من ی مدت پیش به مدت ۳ روز حالت تهوع و استفراغ داشتم بعد از ۱ هفته کامل خوب شدم تست دادم منفی بود خیلی استرس داشتم ک باردار باشم ،، یک ماهه ک پریود نشدم اما ماه قبلش دوبار پریود شدم منم از استرس ۱ بسته قرص سیبل خوردم قرص سیبل تا بحال مصرف نکردم به نظرتون بخاطر اون هست تو پریودیم تاخیر افتاده ی هفتس کمردرد و دل‌درد های عجیب دارم

عزیزم اول اینکه رابطه ات این ماه محافظت شده بود یا نه؟ چقدر به موعودت مونده؟

چون ماه قبل دوبار شدی ممکنه تغیرات هورمونی باشه 

همین استرس هم خودش باعث میشه پری نشی قرص سیبل خودش قرص جلوگیری هست و تنظیم قاعدگی هم استفاده میشه

ولی ماه های قبل به الان ربطی نداره بازم اگه خیلی نگرانی یه بتا بده یک هفته بعد موعودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اول اینکه رابطه ات این ماه محافظت شده بود یا نه؟ چقدر به موعودت مونده؟ چون ماه قبل دوبار شدی ...

بله بود ،، الان ۳.۴ روز از موعدم گذشته ، ماه قبل هم اول ماه وهم آخر ماه پریود شدم ، من ۱ بسته قرص سیبل خوردم بدنم به قرص سیبل آشنایی نداره چون من تابحال استفاده نکرده بودم همیشه قبل از پریودم کمردرد ودلدرذ شدید میگیرم الانم همون‌طورم ولی چرا پریود نمیشممم

بله بود ،، الان ۳.۴ روز ا ز موعدم گذشته ، ماه قبل هم اول ماه وهم آخر ماه پریود شدم ، من ۱ بسته قرص س ...

سعی کن محافظت شده باشه نه طبیعی یا منی داخل ریخته نشه

بدنت چون عادت نکرده اینطور شدی یا شاید همین شروع درد پری باشه

وقت زیادیم نگذشته بابا نگران نشو