2821
2789
عنوان

به نظرتون چه بیماری روانی دارم؟؟

450 بازدید | 20 پست

اصن خودمو نمیشناسم،اصن نمیدونم چی خوشحالم میکنه،چی ناراحتم میکنه،چی عصبیم میکنه،انگار ۲۰نفر تو من زندکی میکنن،یکی بیخیال،یکی همچی واسش مهمه،یکی مهریونه،یکی بیرحمه،یکی شجاع،یکی ترسو....

اصن نمیدونم چمه,مشکل چیه؟از اول که به ذنیا اومدم همین بودم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این یه مورد نادره اگه اشتباه نکنم

اون موقعه ها که دانش آموز بودم یکی از بچه هامون اینطوری بود.

اینجا کسی نمیدونه باید بری پیش یه روانشناس بعدش باید ببینی ایشون چی بهتون میگن

اینجا یا میگن دوقطبی یا افسردگی داری

اون همکلاسیم دیگه چندساله ندیدمش از مدرسه درومد آرم نفهمیدم اسم بیماریش چی بود.

ولی حتما برو پیش روانشناس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

این یه مورد نادره اگه اشتباه نکنم اون موقعه ها که دانش آموز بودم یکی از بچه هامون اینطوری بود. این ...

افسردگی دارم،به نطرت مال افسردگیمه؟افسردگی حاد دارم

این یه مورد نادره اگه اشتباه نکنم اون موقعه ها که دانش آموز بودم یکی از بچه هامون اینطوری بود. این ...

اگرم نمیتونی حضوری بری یا بخاطر هزینه و..حتما سعی کن یه مشاور رایگان آنلاین داشته باشی حداقل یه تماس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوب طبیعیه اصلا نگران نباش و بهش حساس نشووو کم کم پیش میره خودتو میشناسی شخصیتت ثابت میشه منم تاز ...

مرسی،ولی من از اول کع به دنیا اومدم نمیتنستم خودمو بشناسم

افسردگی دارم،به نطرت مال افسردگیمه؟افسردگی حاد دارم

احتمالش هست اگه افسردگی داری 

چون بعضی بیماریا بیماری های دیگم با خودش میاره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز