ممنون میشم اگر کسی افسردگی داره یا گذرونده برام از حال و روحیات و داروهاش بنویسه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه تا روانشناس تشخیص افسردگی شدید دادن گفتن دارو ولی من استفاده نمیکنم اصلا دوست ندارم وابسته شم به ...
یسری وابستگی نمیارن دوز کم شروع میکنن خیلی بعد مصرف بهتر می شید
یسری وابستگی نمیارن دوز کم شروع میکنن خیلی بعد مصرف بهتر می شید
اگه بهت بگن چند ماه مصرف کن خوب میشی دروغه بزار روراست بهت بگم کم دور و ورم نیست با یکی دو ماه شروع کردن و سال هاست که هر بار دوز رو عوض میکنن ولی قطع نکردن
اگه بهت بگن چند ماه مصرف کن خوب میشی دروغه بزار روراست بهت بگم کم دور و ورم نیست با یکی دو ماه شروع ...
خودم افسردگی نه برا استرس یه مدت کوتاه خوردم خوب بود راحت قطع کردم
ولی تا حالا ندیدم قطع کنن بنظر منم دروغ میگن دکترا بعد یه مدت عارضه داره اصلا دارو مسئله نیست مسئله اصلی این وقتی نمی خورید مثلا عصبانیت یا دلشوره یا حالاتش چطور کنترل میکنید