2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیه هام چند روز بعد جوش میخورن

بستگی به بدنت داره

اصولا تا ده روز تا دو هفته زمان میبره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
منم دوبار جراحی باز کردم عزیزم. الان مشکلت چیه؟ درد داری جای بخیه؟

سختمه همش دراز کشیدم تا می‌خوام بلند بشم میترسم بخیه هام باز بشه یکم از بخیه هام ترشح میاد شانس بدمم تو همین موقعیت آبله مرغان گرفتم

سختمه همش دراز کشیدم تا می‌خوام بلند بشم میترسم بخیه هام باز بشه یکم از بخیه هام ترشح میاد شانس بدمم ...

وایییییی چه بد

واسه همین هنوز سرپا نشدی 

واسه بخیه ت برو دکتر پماد بده یکی دوبار بزنی خوب میشه 

آناناس و کباب زیاد بخور خیلی خوبه واسه بخیه 

نترس عزیز جون خوب میشی فقط گرمی بخور هرروز دوش بگیر بخیه هات بشور فقط به خودت برس این حرفا چیه قوی ب ...

قیافمو میبینم از خودم میترسم کل صورتم جوش زده گرمی برا چی خوبه ؟

بخیه هام رو بکنم دگه خوب میشم یانه

بهتر میشی

تا چهل روز زمان میبره دردهات کم بشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
11بود

ایشالله که دیگه خوب میشی ،منم کیستم ده سانت بود ،طب سنتی و امتحان کردم جواب گرفتم شکر خدا ،عجله نکن برای بلند شدن ،میخوای چکار کنی ،استراحت کن ،غذاهای با طبع گرم ک مقوی بخور خوب میشی زود ،جای بخیتم یکمی عسل بزن خیلی خوبه