2777
2789

ناراحت نباش امید داشته باش

میدونم خوب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی دارم دق میکنم بخدا نمیدونی چه حالی ام 

چشه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
چیشده 

نمیدونم چه‌ویروسیه این اسهال شیش روزه بچم با اسهال خون ریزی می‌کنه از بس بهش زور میشینه دارم دق میکنم همین سر شب هم دکتر بردمش

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
ایشالله به امید خدا و به حق پنج تن خوب خوب بشه حال دل توام خوب بشه

مرسی من واقعا تحمل ندارم عین ی مرده ام الان فقط خدا دخترم خوب کنه هیچی نمی‌خوام 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

اسهال گرفته دخترت؟

براش قطره پدی لاکت بخر خیلی زود خوب میکنه

این کارارو هم تو خونه بکن

موز و آب انار بده بخوره

کته و ماست با نعنا

غنچه گل محمدی داری؟بذار قشنگ بجوشه یه ربع بیست دیقه اونو با نبات شیرین کن بده بخوره آب رو آتیشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
نمیدونم چه‌ویروسیه این اسهال شیش روزه بچم با اسهال خون ریزی می‌کنه از بس بهش زور میشینه دارم دق میکن ...

عزمزم خودت ببر بیمارستان و بستری کن

اسهال خونی چیز عادی نیست ک از کنارش رد بشی

من بودم الان می‌بردم بیمارستان 

از بیمارستان اصلا نترس مدام چک میکنن

آزمایش میگیرن

چند وقتشه

لایک نکن لطفا😬