2777
2789
عنوان

پیشگیری طبیعی کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 67 پست

پیشاب چیه اصلا چرا من ندیدم پس،ممکنه بعضیا نداشته باشن؟

بعدم نگرانیت بیخوده. این از عوارض قرصاس، استرس عقب میندازه پریودیتو ،من بوده اون اوایل ک اورژانسی میخوردم تا ده روزم پریود نمیشدم ،ولی درنهایت میشی

برا پیشاب هم شنیدم اگ قبل رابطه مرد ادرار کنه اسپرما دفع میشن از مجرا .هرچند من ندیدم اصلا پیشابو

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نشدین ؟ ببخشید پیشابم پاک میکردین یا خیر 

نه یه بچه دارم اونم میخاستم جلوگیری نداشتم 

من هرچی مربوط به آقایون میشه رو سعی میکنم پاک کنم 

استرس نده به خودت الکی فقط آدم اعصاب نمیمونه برامون بهش فک نکن خودش میاد

شما هم روشتون طبیعی بود عزیزم ؟ یه مایع شفاف قبل ارضا شدن 

اره روشم همینه. ولی چجوری متوجه پیشاب میشین؟مشخصه مگه؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خداروشکر بخیر گذشت  

آره بخدا شما هم استرس نداشته باش ک بد تره من خیلی دمنوش خوردم  ک هیچی نشد اصن ولی یک روز زعفران با دارچین خوردم بعد دوساعت شدم شمام امتحان کن آنشالا ک بشی 

بعدم احتمال حاملگی با پیشآب خیلی کمه بعضیا هم ک میگن اصن امکان نداره 

بعضی وقت ها تاخیری ب علت تغییر آب و هوا هم هست

تو تکیه گاه امن من میان هر غم و اندوهی همسرم💞🍃
بله بعضی مواقع دیده میشه اگر دخول نباشه 

اهان دقت نکردم. پ نگران نباش قرصم ک خوردی تقریبا محاله

آره بخدا شما هم استرس نداشته باش ک بد تره من خیلی دمنوش خوردم  ک هیچی نشد اصن ولی یک روز زعفران ...

خودمو خفه کردم با زعفرون ولی چشم ممنون از راهنمایت❤🥺 دعا کن برام 

چشم ممنون عزیز دلم دعا کن برام 🥺❤

بی بلا،انشاالله ک فردا پریود شی😄♥️