2777
2789
عنوان

آنتی بیوتیک مناسب

244 بازدید | 11 پست

سلام داروی مناسب برای گلو خفیف و لرز خفیف و احتقان بینی خفیف و گرفتگی صدای خفیف چیه؟

توی خونه آموکسی‌سیلین و داکسی سایکلین و آزیترومایسین داریم

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور وقتی مطمین نیستی ترشح پشت حلقت عفونیه یا نه

از کجا بدونم البته پدرمم قبل از من همین علایمو داشت

اینا دلیل بر عفونت یا چرک کردن گلو نیست  باید معاینه کنه دکتر  سرماخوردگی ویروسیه و آنتی ...

اره احتمالا ویروسیه 

قرص ادالت فلو یا همون سرماخوردگی بزرگسالان خوبه؟

فعلا فقط قرص سرماخوردگی بعد اگه خوب نشد آموکسی سیلین اگه عفونت داشت آزیترومایسین

ممنونم از نظرتون

اره احتمالا ویروسیه  قرص ادالت فلو یا همون سرماخوردگی بزرگسالان خوبه؟

بله

اسپری بینی بزنید ، اگر سرفه دارید شربت بخورید 

مایعات خصوصا گرم مثل دمنوش آویشن و چای و .. فراوان بخورید تا سریعتر بهبود پیدا کنید 

بله اسپری بینی بزنید ، اگر سرفه دارید شربت بخورید  مایعات خصوصا گرم مثل دمنوش آویشن و چای و . ...

ممنونم از نظرتون

برای گلودردت ، یه قاشق غذاخوری سرکه طبیعی رو با ۵ تا قاشق غذاخوری گلاب قاطی کن و یه کم که گرم شد غرغره کن . به سرعت گلودرد رو خوب میکنه . تجربه شده ها.... 

سعی کن تو چند مرحله انجام بدی. مثلا هر ده دقیقه یه بار غرغره کن تا تموم بشه.  

برای گلودردت ، یه قاشق غذاخوری سرکه طبیعی رو با ۵ تا قاشق غذاخوری گلاب قاطی کن و یه کم که گرم شد غرغ ...

ممنون از نظرتون