2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری اصلا ممکنه

386 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

چطور مطورین 

خانوما من تنبلی تخمدان دارم و دکترم گفت که هرچه زودتر بیار بعد از تسر ماه رفتم دکتر و دارو اینا که داد مثلا فولیک و مولتی ویتامین من خوردم عفونت لثه شدید گرفتم نمیدونم چرا طوری بود که نصف صورتمو انگار زنبور نیش زده بود

یمنظورم اینه میتونه از قرصا باشع 

بعد دیگه دندون پزشکی رفتم و مترونیدازون و سفالکسین داد که چرکش بخوابه تابستونم سرم شلوغ بود دیگه داروهارو نتونستم بخورم از این ورم واقعا نمیخواستم بخورم میترسیدم بازم دندون درد بگیرم

بعدش به من کیت و اینام داد 

من الان دو ماهه دوباره اقدام کردم کیت میزارم که زمان تخمک گذاریمو بفهمم بعد نزدیکی ام ۱ ساعت پاهامو میدم بالا که اسپرم کامل بره

اولا نمیخواستم ولی دیگه دلم بچه میخواد لطفا اگه کسی تجربه‌ای داشته بهم بگه چیکار کنم زودتر باردار بشم 

شوهرمم اسپرمش یه کوچولو ضعیفه

کاش منم مثل آبجیتون بدونید و کمک کنید 🥹💔

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️

عزیزم‌میشی تا یکسال اقدام طبیعیه نشدن 

ولی حتما زیر نظر یه دکتر خوب باش ایشالا بزودی مامان میشی

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
عزیزم‌میشی تا یکسال اقدام طبیعیه نشدن  ولی حتما زیر نظر یه دکتر خوب باش ایشالا بزودی مامان میش ...

اخه میدونی جیگرم از پاییز زمستون ۱۴۰۱ نزدیکی کردنی اسپرم تخلیه میشد (چیز مناسب تری پیدا نکردم بگم🤦‍♀️)بعد ولی سریع میرفتم حموم دراز نمیکشیدم ولی خب الان میان میگن ربطی به دراز کشیدن نداره ولی خب من دارم میگم که تنبلی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی جیگرم از پاییز زمستون ۱۴۰۱ نزدیکی کردنی اسپرم تخلیه میشد (چیز مناسب تری پیدا نکردم بگم🤦‍ ...

راست میگن عزیزم ربطی ب دراز کشیدن نداره اخه 

مثل این میمونه بگی چون پیتزا خوردم سیر شدم اگر همبرگر میخوزدم سیر نمیشدم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

منم یکساله جیگرم خونه دوتای تخمدانم تنبلی داره خیلی دوست دارم طعم مادرشدن روبچشم دارم افسردگی میگیرم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

منم رفتم دکتر پارسال گفت پلی کیستک داری خفیف 

دیروز رفتم ی دکتر سونو کرد تو مطبش گف سالمی 

منم تو اقدامم برام کلومفین داده 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

تنبلی تخمدان و میشه با کاهش مقداری از وزن، تغذیه سالم، ورزش، و مصرف مکمل هایی مثل اووابوست، فرتیل اید، اینوفولیک 3 ماه قبل اقدام بهبود داد. 

شما اول وزن کم کن، ورزش کن، غذای سالم بخور، بعد این مکمل ها رو مصرف کن. همسرت هم میتونه فرتیل اید آقایان بخوره یا مکمل‌های حاوی سلنیوم. ویتامین E, C. 

دوستان کسی طرز مصرف کلومیفن را میدونه 

باید از پزشکت سوال کنی. بعضیا روز 3 شروع میکنن بعضیا روز 5

دوز مصرفی هم براساس شرایط بیمار متفاوته، خودسر مصرف کتی ممکنه تخمدان بیش از حد فعال بشه و کیست بشه فولیکول ها. 

قرص ویتاگنوس هم امتحان کن چند ماه بخور. دستورش تو بروشورش نوشته، از داروخانه بگیر

بعدم فعالیت بدنیت زیاد کن سردیجات خیلی کم بخور، لبنیات و گوشت گوساله خیلی کم بخور. انشالله که میشی

من خودم الان دوتا بچه پشت هم دارم. تنبلی تخمدان شدید هم داشتم. زیر نظر دکتر هم نبودم حتی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

باید از پزشکت سوال کنی. بعضیا روز 3 شروع میکنن بعضیا روز 5 دوز مصرفی هم براساس شرایط بیمار متفاوته، ...

بله به من کف از شب پنج پری 

تا شب ده 

موندم کی رابطه داشته باشم 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

منم یکساله جیگرم خونه دوتای تخمدانم تنبلی داره خیلی دوست دارم طعم مادرشدن روبچشم دارم افسردگی میگیرم

انشالله سریع باردار بشی عزیزم

راست میگن عزیزم ربطی ب دراز کشیدن نداره اخه  مثل این میمونه بگی چون پیتزا خوردم سیر شدم اگر هم ...

🥹💔

منم رفتم دکتر پارسال گفت پلی کیستک داری خفیف  دیروز رفتم ی دکتر سونو کرد تو مطبش گف سالمی  ...

منم کیست داشتم سونو دادم گفت دیگه نداری و فقط تنبلی داری