2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمش روآروم درجهت عقربه های ساعت ماساژبده

بعد۸بارپاهاش روآروم به سمت شکمش جمع کن

چندبارانجام بده

تقریبا۱۰بار

چیزی نخورده که یبس بشه تا۱هفته طبیعیه ولی نگرانی انجام بده

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
گذاشتم چند روز پیش از اون روز تا حالا باز خبری نیس

اره گلم من ۶روز نکرد هرچی دارو دادم دکتر بردم تنقیه انجام دادم ماساژ دادم فایده نداشت  اخرش خودش دسشویی کرد الان ۴ ۵روز یه بار میکنه و اصلام یبوست نیس  فقط چون دیر به دیر میکنه بوش وحشتناکه خخخخخ.دکتر بردم گفتن شیرمادر بخوره تا ۱۰روزم طبیعیه نکنه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اگه دوباره شیاف بزارم ضرر نداره؟

شیاف ضرر داره

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره گلم من ۶روز نکرد هرچی دارو دادم دکتر بردم تنقیه انجام دادم ماساژ دادم فایده نداشت  اخرش خود ...

منم هر دکتری باهاش کردم نتیجه نمیده خدا کنه طبیعی باشه چون امروز گریه نکرد خدا کنه اذیت نشه

منم هر دکتری باهاش کردم نتیجه نمیده خدا کنه طبیعی باشه چون امروز گریه نکرد خدا کنه اذیت نشه

نترس من هرکاری بگی کردم  مامانم میگه بعضی بچه ها اینجور میشن میگن میشه گوشت همش میگفتم یه چیزیش هست دسشویی نمیکنه اخرش دیدم راس میگه دیگه سیستمش اینجوریه