2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تا سه هستین

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

عزیزم اشتباه میکنی چون تا چند وقت پیش دهک ۵ بودیم الان احتمالا ۹ 

آها کلا ۴۰۰ مگه میشه؟؟؟؟؟

حقوقتون چقده مگه؟خونه ماشین دارین؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
آها کلا ۴۰۰ مگه میشه؟؟؟؟؟ حقوقتون چقده مگه؟خونه ماشین دارین؟

ن ولا نداریم 

حقوق هم ماهانه دقیق نیست 

فقط واسه وام پول رو کارت گذاشتم ک امتیاز شه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ن ولا نداریم  حقوق هم ماهانه دقیق نیست  فقط واسه وام پول رو کارت گذاشتم ک امتیاز شه  ...

کافینت بری بهت میگن دهکتون چنده

ولی دهک یه نفر میشناسم ۱۰ هست نفری سیصد میگیرن

از شما عحیبه ک این مقدار میدن 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کافینت بری بهت میگن دهکتون چنده ولی دهک یه نفر میشناسم ۱۰ هست نفری سیصد میگیرن از شما عحیبه ک این ...

اره ولا تعجبم شده خییلییی 

همسرم بلده تا بیاد

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹