دوستان ما ی چندماهی میشه ماشین گرفتیم برادر شوهرم ک17سالشه و گواهینامه نداره هی ماشین و از شوهرم میگیره و با دوستاش و دوست دخترش میره بیرون..هرروز ک شوهرم میره شرکت ساعت سه و چهار ماشین دست اینه و من راضی نیستم خصوصا ک هی دوس دخترشو میبره بیرون و یسری شال سرش نبوده و پیامک اخطار اومده و همسرم از من پنهون کرده و هی بیرون بودنی میگ شالتو بنداز سرت و هی تکرار میکنه.بهشم گفتم ک از این موضوع ناراحتم میگ اینهمه کارمونو راه انداخته هفته ای یبار دوساعت میره بیرون زهرمارش کنیم و خودتو سر هرچی ادم بده میکنی و یجورایی با من بحث کرد سر برادرش..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقی بیفته چون گواهینامه نداره داستان میشه دور از شما باشه همین چند روز پیش تو شهر ما پسر ۱۷ ساله با دوست دخترش و دوستش بیرون بودن با ماشین باباش تصادف کردن پسره فوت کرد دختره و دوستش ضریب هوشی ۴ ۵ هستن خیلی امیدی بهشون نیست
ماهم همینیم دیگه یا میومدن دنبال. ماشین یا مثل نوکر باید میبردشون اینور اونور دوبار که زنگ زدن پشت گوشی جوری که صدام بره به شوهرم غر زدم الان خداروشکر راحتیم
درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
اگه گواهینامه داری تایمی که برادرشوهرد میخواد ماشین رو ببره بگو ببخشید بیرون کار دارم و ماشین رو خودم لازم دارم . اگر هم گواهینامه نداری برو بگیر جور دیگه نمیتونی شوهرت رو راضی کنی که ماشین نده .