2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 34 پست
اگه گواهینامه داری تایمی که برادرشوهرد میخواد ماشین رو ببره بگو ببخشید بیرون کار دارم و ماشین رو خود ...

بهش ک گفتم میگ بهش گفتم دیگ سوارش نکنه و ماشین و نبره ولی میدونم بازم میبره

همسرم همه جوره جبران میکنه براش

مادرشوهری کسی نداری بهش غربزنی فردااین یکی روبکشه شوهرت میره زندان

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه خانواده ش جون میده

به شوهرت همینایی که اینجا ما گفتیم بگو.

جدی میگم خطرناک ترین کار ممکنه

زیر سن قانونی هست.

یه دختر غریبه سوار می‌کنه.

شاید بترسه،عواقبشو توضیح بده

قبول نکرد به درک،آخرش اون ضرر می‌کنه نه تو

هرچقدر میگم گواهینامه نداره خطرناکه میگ جایی نمیره تو محله با این ک همه جا میره

🫠🫠🫠

خودت وبد نکن

ازیه دردیگه وارد شو بگو نکنه دوستاش ازراه بدرش کنن یااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته همه میگن تقصیر داداش بزرگست این بچه بود اون نباید ماشین میداد دستش  یجوری که خودتو این وسط بد نکنی

به شوهرت همینایی که اینجا ما گفتیم بگو. جدی میگم خطرناک ترین کار ممکنه زیر سن قانونی هست. یه دختر ...

باور کن هزار بار گفتم امروزم ک گفتم گف بهش گفتم دیگ سوارش نکنه ولی نمیدونم دیگ بهش عمل کنه یا نه

مادرشوهری کسی نداری بهش غربزنی فردااین یکی روبکشه شوهرت میره زندان

مادرشوهر دارم اونم از شوهرم بدتر جایی کار داشته باشه ب برادرشوهرم میگ برو ماشین و بگیر بریم فلان جا

باور کن هزار بار گفتم امروزم ک گفتم گف بهش گفتم دیگ سوارش نکنه ولی نمیدونم دیگ بهش عمل کنه یا نه

حقیقتا حماقت بعضی از این مردا واقعاً قابل هضم نیست.

امیدوارم که به گفته ش عمل کنه!

دخالت شما بی مورده.. ولش کن بزار وقتی ماشینو به باد داد و اتفاقی افتاد ادم‌میشن. حرص چیو میخوری؟& ...

اتفاقا پیش خودم میگم یچیزی بشه خودش میفهمه اونموقع من چی میگفتم و بخاطر چی

مادرشوهر دارم اونم از شوهرم بدتر جایی کار داشته باشه ب برادرشوهرم میگ برو ماشین و بگیر بریم فل ...

پس مجبوریم ازآخری حربه استفاده کنیم

دعوای سوری وشدید

سوییچ رونده

ویاباهمسرت دعوای سوری کن طوری که اوناببینن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.