دوستان ما ی چندماهی میشه ماشین گرفتیم برادر شوهرم ک17سالشه و گواهینامه نداره هی ماشین و از شوهرم میگیره و با دوستاش و دوست دخترش میره بیرون..هرروز ک شوهرم میره شرکت ساعت سه و چهار ماشین دست اینه و من راضی نیستم خصوصا ک هی دوس دخترشو میبره بیرون و یسری شال سرش نبوده و پیامک اخطار اومده و همسرم از من پنهون کرده و هی بیرون بودنی میگ شالتو بنداز سرت و هی تکرار میکنه.بهشم گفتم ک از این موضوع ناراحتم میگ اینهمه کارمونو راه انداخته هفته ای یبار دوساعت میره بیرون زهرمارش کنیم و خودتو سر هرچی ادم بده میکنی و یجورایی با من بحث کرد سر برادرش..
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هرچقدر میگم گواهینامه نداره خطرناکه میگ جایی نمیره تو محله با این ک همه جا میره
🫠🫠🫠
خودت وبد نکن
ازیه دردیگه وارد شو بگو نکنه دوستاش ازراه بدرش کنن یااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته همه میگن تقصیر داداش بزرگست این بچه بود اون نباید ماشین میداد دستش یجوری که خودتو این وسط بد نکنی