2777
2789

همینجور ک مردا با حقوق کم سعی میکنن مدیریت کنن ب همه چی کم و بیش برسه 

کرایه و قسط و کوفت و زهرمار

ما خانوما هم سعی میکنیم با کمترین مواد غذایی بدون ادویه بدون گوشت بدون کوفت و زهرمار 

هروز غذایی درست کنیم 

خیلی خسته شدم دیگه ازین وضعیت ازین شرایط 

ازینی ک میدونیم بهتر نمیشه ک بدترم میشه 

خدایا بکش دیگه بسه چی از جون بنده هات میخوای😭😭😭😭😭

انقد فکر و خیال کردم سرم داره میترکه 

هرچی میدویی ب هیچی نمیرسه کاش بمیرم راحت شم 🙁

کیا شوهراشون حقوقش ۸/۹ تومنه با کرایه خونه و قسط و .... چجوری میگذرونید؟ 

چی میخوردید؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شرایط.همه سخته اگه میتونی برو سرکار 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط.همه سخته اگه میتونی برو سرکار 

هم کار درست و درمون نیست هم شوهرم نمیزاره😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

همسر من ۱۲ تومن حقوقشه و ۲۰ تومن هرماه باید قصد بده 🤦🏻‍♀️😐ب غیر خرج خونه 

خب پس چیکار میکنید؟ چی میخورید؟

قبلنا حقوقا کم بود ولی حداقل مردم یه سقف بالا سرشون بود. ان شاالله معجزه رخ بده تو زندگیتون اگر میتو ...

کار از معجزه گذشته 😔

خب پس چیکار میکنید؟ چی میخورید؟

بچه نداریم خودمون دو نفریم

هیچی دیگه نمیخریم اضافه بیرون نمیریم و...

البته الان قسط هاش ۱۶ تومنه از سال جدید میشه ۲۰ تومن تقصیره خودشه هی میره قرعه کشی می‌نویسه حرفمم گوش نمیده نمیدونم فازش چیه 

کار از معجزه گذشته 😔

باور کن میشه ما خانواده ای ۷ نفره بودیم که بابام معلم بود الان حقوق یه معلمم همون ۸، ۹ تومنه با همون زندگی میکردیم روزگار سختی داشتیم بی اغراق گاهی پیاز داغ میخوردیم یا مغازه دار محلمون میگفت شما چرا اینقدر سیب زمینی میخرید خیلی شرایط بدی داشتیم ولی گذشت گذشت و اوضاع بهتر شد هیچی دائمی نیست سعی کن جوو خونه رو شاد نگه داری با غصه چیزی تغییر نمیکنه ولی با یکم صبر و امید چرا

پدرتون نعلم بود باید شغل دوم میگرفت وگرنه معلمی برا مرد افتضاحه 

مغازه زد ورشکست شد جمعش کرد کلاس خصوصی میذاشت اصلا پولش تا میومد میرفت بعضی وقتا هر چی زوور بزنی نمیشه 

مغازه زد ورشکست شد جمعش کرد کلاس خصوصی میذاشت اصلا پولش تا میومد میرفت بعضی وقتا هر چی زوور بزنی نمی ...

عزیزم راست میگی دوستم شوهرش معلمه ودبیرمطالعات کلاس خصوصی نداده ماهی ده تومن شش تومن قسط داره خودش میگه راضیم بگم چی