2777
2789
عنوان

زمان تخمک گذاری

94 بازدید | 11 پست

۳ _۴ روز قبل از تخمک گذاری امکان گرفتگی زیر شکم هست ؟ 

مجردم هستم 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

اره 

البته من همون روز دوطرف شکمم درد میگیره 

با ترشح زیاد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  البته من همون روز دوطرف شکمم درد میگیره  با ترشح زیاد

برای منم حالت گرفتگی داره یا کشیده بشه درد میگیره ۳ روز دیگه تخمک گذاریم هست از دیروز اینجوری شدم پس می‌تونه برای همون باشه ؟ چون یکم نگران شدم چیز جدی تره باشه

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
ممنون عزیزم 🥰  ترسیدم نکنه چیزه مهمی باشه

ببین گلم اگر دردش پر تکراره شدیده اذیتت میکنه برو دکتر مشورت کن.

من خودم دوران مجردی م کیست داشتم و چون خیلی دیر متوجه شدم مجبور به جراحی شدم.

قصدم دادن استرس بهت نیست اصلا 

فقط چون خودم خیلی اذیت شدم به هر دختری که درد داشته ناحیه شکم و لگن میگم حتما برن با دکتر مشورت کنن که بخ مشکل من دچار نشن

برای منم حالت گرفتگی داره یا کشیده بشه درد میگیره ۳ روز دیگه تخمک گذاریم هست از دیروز اینجوری شدم پس ...

نه عزیزم واسه همونه اگه خیلی اذیتی برو دکتر یک سونو بده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ببین گلم اگر دردش پر تکراره شدیده اذیتت میکنه برو دکتر مشورت کن. من خودم دوران مجردی م کیست داشتم و ...

پر تکرار که نیس مثلاً فشار اومدن بهش یه درد خفیفی هست و احساس گرفتگی میکنم ولی حتما دکتر میرم 

نه عزیزم واسه همونه اگه خیلی اذیتی برو دکتر یک سونو بده

اذیت که نداره همون احساس گرفتگی دارم ولی ممنون عزیزم حتما دکتر میرم 

کار خوبی میکنی عزیزم ان شاالله که تنت سلامت باشه همیشه

مرسی عزیزم انشاالله هممون در سلامت باشیم