تیاراجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2564 عنوان مامان بندرعباسی 80 بازدید | 10 پست سلام مامانای بندرعباسی کجا لباس بچگونه شیک و قیمت مناسب داره؟میتونم لباسی با این مشخصات تو بندر پیدا کنم؟چون اکثر کارای شیک فوق العاده گرون بودن یا شایدم من جایی رو بلد نیستم هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد 1402/12/08 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیاراجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2564 بندرعباس مال سیتی سنتر بندرعباس مال رفتم طبقه بالا ولی خب معمولی ترین لباس ۸۰۰بود هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد
تیاراجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2564 گرونه عزیزم آخه پیجا خیلی قیمتا مناسبه ولی چون به دلایلی معلوم نیست تا کی بندر باشم نمیتونم اینترنتی سفارش بدم هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13268 والا من ده سال بندرم از خود بندر نمیخرم چون واقعا گرون میدن یا قشم یا اینترنتی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تیاراجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2564 والا من ده سال بندرم از خود بندر نمیخرم چون واقعا گرون میدن یا قشم یا اینترنتی عزیزم بنظرت بخام اینترنتی سفارش بدم تا دوشنبه بدستم میرسه؟شما پیجی از فروشگاه بچگانه قشم دارین؟ هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13268 عزیزم بنظرت بخام اینترنتی سفارش بدم تا دوشنبه بدستم میرسه؟شما پیجی از فروشگاه بچگانه قشم دارین؟ نه فک نکنم تا دوشنبه دستتون برسهسایت هزار نی نی من زیاد خرید میکنم خوب خیلیاز قشم هم نمیشناسم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
88diba عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 304 آخه پیجا خیلی قیمتا مناسبه ولی چون به دلایلی معلوم نیست تا کی بندر باشم نمیتونم اینترنتی سفارش بدم خب اینترنتی تحویل میدن زود یعنی از همین بندر خرید کنی پیچ هاا؟
تیاراجون مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2564 خب اینترنتی تحویل میدن زود یعنی از همین بندر خرید کنی پیچ هاا؟ آخه تا دوشنبه هفته دیگه تو بندرم شرایط قشم رفتنم ندارم گفتم اگه قشم اینترنتی بخرم شاید تا اون موقع دستم برسه هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد