2777
2789

سلام من ده روزی میشه که مرغ عشق خریدم امروز متوجه شدم مرغ عشقم اولین تخمش گذاشته منتها چون پوست تخمش خیلی نرم بود همون لنبه تخمش انداخته پایین یعنی پوست تخمش سفت نمیشه؟؟؟ میشه جواب بدین؟؟

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
دو روزی یه بار سفیده تخم مرغ ابپز بده زیاد نده اندازه یه بادام ب هرکدوم

سلام عزیزم ممنون ، سفیده تخم مرغ میدم بهش اتفاقا هر دو روز یکبار هم میدم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه است یا بالغه نمیدونی جفتگیری کردن قبلا یا ن

نمی‌دونم والا عزیزم الان بیست روزی میشه که خریدم اولش که ماده هرچقدر سمت نره می‌رفت نره اصلا قبولش نمی‌کرد پسش میزد ، کلا نره خیلی بیحال بود بردم پرنده فروش نره رو عوض کردم با این نرم جدید جفت خوردن خودم دیدم جفت خوردنش ماده خیلی زرنگه ، دلیل این لنبه بودن تخمش نمی‌دونم اینم بگم تخم اولش که گذاشته

اگه تخم اولش باشه ایراد نداره احتمالا ماده تازه کاره

وای مرسی عزیزم نمیدونی که چقدر ذوق دارم برای اولین بار مرغ عشق خریدم ، عاشقشم 

جوجه هاشو از تخم ک درمیان انپار بچه خود ادمه

اره دقیقا