2777
2789
عنوان

چاقی بعدزایمان

128 بازدید | 33 پست

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه

من یه مشکلی دارم....از وقتی باردار شدم و زایمان کردم اصلا لاغر نمیشم که وزنم هم هی بالاتر میره الان ۲ سال و نیم از زایمانم گذشته من هر روز وزنم بالاتر میره....در حالی

که خورد و خوراکم مثل قبل بارداری هست و تحرکم هم بیشتر چون با بچه کوچیک و مخصوصا که شلوغم هست خیلی سرپا میمونم ....سوالم اینه کسی بوده مثل من باشه؟ یا کسی میدونه مشکل از چیه... چکاب کامل هم دادم هنوز جوابش نیومده ...ممنون اگه راهنمایی کنین دیگه واقعا اذیتم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه اولمو تو ۱۹ سالگی اوردم و تا دوسالگیش بشدت لاغر شدم پوست استخون ولی ترکش دادم وزنم مثه قبل بارداریم شد بیشتر نشد اینم بگم دخترم تپل بود و همش شیرمو میخورد 

بارداری دومم تو ۳۱ سالگیم بود و خیالمم راحت بود وزنم پایین میاد پسرم لاغربود و شیر زیاد نمیخورد و اصن شیرمم مثه بچه اولم نبود پسرمو از شیر ترک دادم غافل از اینکه اصن وزنم پایین نیومد دیگه دس بکار شدم رفتم باشگاه سه کیلو اومد پایین باز ولش کردم من حرص و جوش که میخوردم ۲ بار وزنم هی میومد سرجاش بعدشم رفتم سرکار دیگه اومد پایین 

خاستم بگم سن ربط داره به متابولیسم بدن

فکر میکنی خوراکت مثل قبله..حتما غذاهای پر کالری مصرف میکنی.. تا کالری جذب بدن نشه ادم چاق نمیشه کا ...

نه واقعا مثل قبله حتی یه ماهی هس دمنوش گیاهی لاغری میخورم ... چند ماه پیش ۸۶ بودم امروز وزن کردم ۹۶

من بچه اولمو تو ۱۹ سالگی اوردم و تا دوسالگیش بشدت لاغر شدم پوست استخون ولی ترکش دادم وزنم مثه قبل با ...

نمیدونم والا منم بچمو نوزده سالگیم اوردم ... ولی لاغر که نشدم هیچ چاق ترم شدم حتی

نمیدونم والا منم بچمو نوزده سالگیم اوردم ... ولی لاغر که نشدم هیچ چاق ترم شدم حتی

خیلیا اینطورین خواهر شوهر منم هم وزن شماس 

فک کنم متابولیسم بدنتون پایینه تحرک اینا دارین یا همش خونه هستین 

پیاده روی هرشب باشگاه شروع کنین و کالری شماری

خییییلی بالاس وزنت  فقط کالری شماری باید کنی بیاد پایین

تا حالا کاری شماری نکردم ولی دمنوش میخورم و بیشتر شش ماهه روزی چهار ساعت تو خونه پیاده روی میکنم ..... واقعا نمیدونم علت اینکه پایین نمیاد که هیچ بالاترم میره چیه