2777
2789
سلام. الان تو تاپیکم ازم پرسیدی مشکل چیه. من اونجا نگفتم از ترس شناسایی. من شرایطم خاصه مامانم تنهاس ...

اگه میگه میخواد جبران کنه شرط بذار مامانت رو ببرین نزدیک خودتون

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
چقدر بی درکه.. ان شاالله سرعقل بیاد

الهی آمین. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جان توروخدا جواب بده شما هنوز شیر مو فارابن استفاده میکنی ؟ کیفیتش نثل قدیم خوبه ؟؟ اثر نرم کننوکیش تا حموم بعدی میمونه یا ازاون محصولاس ک به زور تا ی روز موهارو نرم میکنه ؟؟؟

اسی جان توروخدا جواب بده شما هنوز شیر مو فارابن استفاده میکنی ؟ کیفیتش نثل قدیم خوبه ؟؟ اثر نرم کننو ...

من  قبل از سشوار میزنم خیلی نرم و لخت میکنه موهامو

نمی دونم اثرش چقدر میمونه چون روزانه حتما میرم حمام

من  قبل از سشوار میزنم خیلی نرم و لخت میکنه موهامو نمی دونم اثرش چقدر میمونه چون روزانه حتما م ...

پس جرا بعضیا میگن مثل ابه انگار ن انگار و اینکه مورو جرب میکنه 

ببخشید شما جنس موهاتون چحوریه خیلی درشت و ضخیمه و خشکه ؟ 

پس جرا بعضیا میگن مثل ابه انگار ن انگار و اینکه مورو جرب میکنه  ببخشید شما جنس موهاتون چحوریه ...

برا من چرب نمیکنه. اتفاقا نرم کننده هست. موهای من فر هست با سشوار کاملا صاف میشه ضخیم بود تو جوونیام الان که 40 رو رد کردم نازکتر شده