که آش رو با نون تنوری میخوام بدم ناهار بخورن با سبزی
برای 50 نفر چندتا بسته پودر ژله بگیرم؟!
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پاستیل شکل دندون فینگرفود الویه به شکل دندون تزئین اش با کشک به شکل دندون
طرف ما این چیزا رو نمیدن🫣🤧
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
ناهار آش رشته فقط؟ کنارش کوکو سبزی و پنیر و سبزی خوردن هم بذار
نخندیا
آص رشته رو با برنج میخورن😅🫣
ما گفتیم یه مقدار نون تنوری بذاریم یه مقدار برنج که بخورن با آش🤧
۵۰ نفر؟ ماشالا خوبه چیزایی که میخوای بیاری اما غذا کمه
سر و تهشو زدم شدن 50 نفر😂😂
اونم فقط خانما رو دعوت کردم 😪
نگفتم که ضایع نشه آش رو با برنج میخورن طرف ما... گفتم هم یه کم برنج بپزیم هم نون تنوری
حالتوخریدارم بچه منم دندون درمیاره اما انقد اذیت میکنه وگرفتاری هس ک ب ذهنمم ای چیزاخطورنکرده ...
انشاءالله به سلامتی باشه
ولی آش رو برای سبکی میپزن خوش یومنِ
حتی اگه جشن نمیگیری آش درست کن بده بیرون