2777
2789

سلام دوستان من عضو شدم که فقط سوالم رو باهاتون در میون بزارم و امیدوارم کمکم کنید

شاید مسخره به نظر بیاد سوالم اما میخواستم بگم من بعد۶ سال دیدن پسر همسایمون و رفت و آمد و فلان حدود ۳ ماه هست که بهش علاقه مند شدم بنظرتون چیکار کنم؟  

روح های زخمی در کالبدهای خندان...

هیچی اول ببین واکنش اون چیه نگاهش بهت چه جوره؟

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
هیچی اول ببین واکنش اون چیه نگاهش بهت چه جوره؟

نمیدونم هر وقت میبینمش زیر زیرکی نگاه میکنه یا وقتی حواسم نیس خیره میشه بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم هر وقت میبینمش زیر زیرکی نگاه میکنه یا وقتی حواسم نیس خیره میشه بهم 

پس شاید علاقه ای باشه

نگاه می‌کنه یعنی اونم تو فکرته

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
پس شاید علاقه ای باشه نگاه می‌کنه یعنی اونم تو فکرته

خب میدونی مشکل اینجاس من باید بشینم تا اون یه ابراز علاقه ای چیزی بکنه چون خودم که به هیچ وجه نمیتونم برم جلو تجربه خوبی تو این قضیه نداشتم

خب میدونی مشکل اینجاس من باید بشینم تا اون یه ابراز علاقه ای چیزی بکنه چون خودم که به هیچ وجه نمیتون ...

اگه علاقه داشته باشه بزار خودش جلو بیاد نه اینکه تو بری و تهش سرکوفت ممکنه بزنه

خیلی تو توجه باش و خوب و متین رفتار کن

اگه علاقه داشته باشه بزار خودش جلو بیاد نه اینکه تو بری و تهش سرکوفت ممکنه بزنه خیلی تو توجه باش و ...

آره آره دقیقا باید همینکارو کنم 

چون تابستون از یه پسری که حالا فامیلم بود خوشم اومده بود بعد گفتم بهش بگم رفیق شیم شاید حرفامون باهم گرفت و اوکی شدیم اون ۳ ماه که رل بودیم تمام مدت بهم میگفت آره من که نمیخواستم الان وسط کنکور و فلان وارد رابطه بشم تو اومدی نزاشتی یا میگفت من اصلا تو برنامم نبود با فامیل وارد رابطه بشم هی اینجوری میکوبید تو سرم منم گفتم اوکی تو به زندگیت برس منم میرم پی کارم دو ماه چون اخلاقای لوس و بچگونه هم داشت اشتباهم این بود که همسن هم بودیم هر دو ۲۱ ساله 

میگن پسر باید چن سال بزرگتر باشه تا رابطه اوکی بشه