2777
2789
عنوان

بلاخره زایمان کردم 🙃

542 بازدید | 52 پست

سلام خانمای گل 

بلاخره منم چند روز پیش زایمان طبیعی کردم زایمان خیلی سختی داشتم با اینکه بچه وزن کم داشت فکر میکردم آدم قوی هستم ولی واقعا اونجور که فکر میکردم نبود و متاسفانه ماما بدی به من خورد 🥲 

اگر خواستین زایمان طبیعی کنید حتما کلاس های ورزش بارداری برید و انجام بدید و حتما ماما خصوصی بگیرید تا آرامش داشته باشید اگر تحمل درد و توان بدنی ندارید بنظرم سزارین کنید من حتی طاقت دردای قبل زایمان هم نداشتم 

ماسک اکسیژن هم برای درد کمتر من استفاده کردم اصلا تاثیری نداشت برای من 

مامانای مهربون  من شیر ندارم به نوزادم بدم لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم شیر داشته باشم و چیکار کنم سینه ام درد نکنه خیلی درد دارم؟  😕

به سلامتی 😍قدم نورسیده مبارک 

واسه زایمان طبیعی فقط یابایدرفت بیمارستان خصوصی یااینکه ماماهمراه گرفت 

روزای اول طبیعیه .وقتی بچت شیرخورد یکم سینه توباشیرت چرب کن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کرده رازیانه بخور شیرت زیاد میشه . درد سینه رو هم فعلا باید تحمل کنی خودش خوب میشه 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

خدا نینیتو حفظ کنه برا اینکه شیر داشته باشی یه پودر هست افزایش شیره خیلی خوبه مایعات زیاد بخور چای کمرنگ اش رشته کم حبوبات اینا شیرتو زیاد میکنن

بخاطر درد سینه ات هم وقتی شیرش دادی نینیتو سینه تو فشار بده یه قطره شیر بیاد اون شیرو بمال به سینت اون جاهای پررنگ دوره داره اون دردش به مرور خوب میشه من با گریه به بچم شیر میدادم بس که درد میکرد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
انشاالله مبارکه واسه من و شوهرم هم دعا کن خدا بهمون بچه ی سالم و صالح بده🙏

ممنونم عزیزم ♥️ ♥️♥️

سر زایمان کلی دعا کردم خدا به همه ببخشه 

انشالله خدا بهتون بچه های  سالم و صالح ببخشه 🌹

مبارک باشد .خدا از آدم بد بی شک نمیگذرد که بدی کند در حق همنوع خود...در هر مقام لباس...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

سینتو توی دستت بگیر یه کم دستتو عقب جلو کن تا اون حالتی که نوک سینه بیشتر بیرون میزنه دستت بیاد. قلقش که دستت بیاد زخم نمیشه و نوزادت هم بهتر میتونه بمکه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
به سلامتی 😍قدم نورسیده مبارک  واسه زایمان طبیعی فقط یابایدرفت بیمارستان خصوصی یااینکه ماماهمر ...

ممنونم عزیزم ♥️♥️♥️ 

هم میشه کلینک خصوصی بری برا کلاس ها و از اونجا ماما همراه تو انتخاب کنی و هم بیمارستان از قبل بری تحقیق کنی و ماما خوب از پرسنل اونجا انتخاب کنی 

اون درد طبیعیع و هست تا چند روز همراه با سوزش. اصلا نذار شیرت جمع بشه ، بدوش . من سه ماهه زایمان کردم ، یادم میاد درد سینه رو گوشتم میریزه. شیرم ماه دوم خیلی کم شد 

ممنونم عزیزم ♥️ ♥️♥️ سر زایمان کلی دعا کردم خدا به همه ببخشه  انشالله خدا بهتون بچه های  ...

انشاالله همیشه تن همه سالم و دل همه خوش باشه و همچنین شما و بچتون🌹🌹🌹🌹

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
خدا نینیتو حفظ کنه برا اینکه شیر داشته باشی یه پودر هست افزایش شیره خیلی خوبه مایعات زیاد بخور چای ک ...

منم گریه میکنم بقیه دعوام میکنن سر بچه گریه نکنم 🥲 

اون پودر از کجا تهیه کنم 

مایعات میخورم اما چون خشک کن میخورم انگار هرچی میخورم کمه